Pastís de Pastanaga. -L’original-Ingredients del Pastís de Pastanaga, Part 1.- 300 grs Oli de gira-sol 100 grs Sucre blanc 300 grs sucre integral de canya o coco 4 ous 1/2 cp sal Batre amb batedora fins que estigui integrat. Part 2.- 260 grs farina 5 Espècies: 2 cs canyella en pols, 1 cs gingebre, 1 cp clau mòlt, 1 cp nou moscada, 1cp cardamom (jo trituro les espècies en gra amb un molinet de cafè.) 1 cp bicarbonat 1 sobre llevat Royal 400 grs pastanagues 120 grs panses petites 120 grs anous picats 1 una llimona, pell i suc. 1 raig de Rom. (remenar-ho tot amb una espàtula.) Part 3.- Cobertura, 500 gr de formatge crema, Philadelphia, Mascarpone, o equivalent 120 gr de mantega, (si voleu la cobertura més consistent poseu-n'hi més. 120 gr de sucre llustre o glace. (Si no en teniu moleu el blanc en el molinet de cafè. ) Essència de vainilla i llima, o llimona ratllada. (Se puede poner un queso y nata montada) Motlle 23,50 x 7,50 Cuinem? Part 1.- Ho barregem o ho batem tot junt i ho reservem. Amb el batedor de les sopes o de muntar clares. Potser elèctric. Part 2.- Ratllem les pastanagues a mida mitjana i la pell de la llimona. Fem suc de la llimona. Piquem les anous. Molem les espècies que siguin en gra i les posem en un bol. reservem. Posem tots els ingredients de la part 2.- en un bol gran i els remenem amb una espàtula i reservem. Part 3.- Pasta,( 1 + 2 ) Aboquem els ingredients de la part 2 sobre la part 1, en tres vegades. Remenem de baix cap a dalt per inflar la massa. Ara, untem el motlle amb mantega i l'enfarinem. i li aboquem la massa anterior. Precalentem el forn a 180º, s'hi posa el pastís 1,10 hores. Cobertura.- Quan el pastís està fred, hi posem la cobertura. Amb una cullera o espàtula hi barregem els formatges, el sucre, i si es vol llima o llimona ratllada. (Recordeu, si us agrada la cobertura més dura o consisten, ho heu de fer amb un formate i una mantega.) Quan hagi desenfornat el pastís, i ja s'ha refredat, es parteix pel mig i es posa la cobertura pel mig (gruixuda ja que el mateix pastís l'absorbeix i es més bonic que es vegi amb el tall) i posem la cobertura per dalt. Ho podem fer amb un ganivet mateix. Tingueu a la nevera un mínim de dues hores. Jo l'he guarnit amb pastanagues de massapà. He fet un massapà estandart i l'he tenyit amb colorant alimentari, i li he donat la forma. I......, Molt Bon Profit!!!!!!! ------------------------------------------------------ #pastisdepastanaga #pastisespeciatdepastanaga #pastisamericadepastanaga #pastisdepastanagaoriginal #elpastisoriginaldepastanaga #jaumecamprubi #jaumecamprubihom #jaumecamprubigourmet #receptapastispastanaga ----------------------------------------------------------------- Tema muscial: A Baroque Letter Autor: Aaron Kenny Biblioteca de YouTube Studio ------------------------------------------------------------------
Pastís de Pastanaga. -L’original-Ingredients del Pastís de Pastanaga, Part 1.- 300 grs Oli de gira-sol 100 grs Sucre blanc 300 grs sucre integral de canya o coco 4 ous 1/2 cp sal Batre amb batedora fins que estigui integrat. Part 2.- 260 grs farina 5 Espècies: 2 cs canyella en pols, 1 cs gingebre, 1 cp clau mòlt, 1 cp nou moscada, 1cp cardamom (jo trituro les espècies en gra amb un molinet de cafè.) 1 cp bicarbonat 1 sobre llevat Royal 400 grs pastanagues 120 grs panses petites 120 grs anous picats 1 una llimona, pell i suc. 1 raig de Rom. (remenar-ho tot amb una espàtula.) Part 3.- Cobertura, 500 gr de formatge crema, Philadelphia, Mascarpone, o equivalent 120 gr de mantega, (si voleu la cobertura més consistent poseu-n'hi més. 120 gr de sucre llustre o glace. (Si no en teniu moleu el blanc en el molinet de cafè. ) Essència de vainilla i llima, o llimona ratllada. (Se puede poner un queso y nata montada) Motlle 23,50 x 7,50 Cuinem? Part 1.- Ho barregem o ho batem tot junt i ho reservem. Amb el batedor de les sopes o de muntar clares. Potser elèctric. Part 2.- Ratllem les pastanagues a mida mitjana i la pell de la llimona. Fem suc de la llimona. Piquem les anous. Molem les espècies que siguin en gra i les posem en un bol. reservem. Posem tots els ingredients de la part 2.- en un bol gran i els remenem amb una espàtula i reservem. Part 3.- Pasta,( 1 + 2 ) Aboquem els ingredients de la part 2 sobre la part 1, en tres vegades. Remenem de baix cap a dalt per inflar la massa. Ara, untem el motlle amb mantega i l'enfarinem. i li aboquem la massa anterior. Precalentem el forn a 180º, s'hi posa el pastís 1,10 hores. Cobertura.- Quan el pastís està fred, hi posem la cobertura. Amb una cullera o espàtula hi barregem els formatges, el sucre, i si es vol llima o llimona ratllada. (Recordeu, si us agrada la cobertura més dura o consisten, ho heu de fer amb un formate i una mantega.) Quan hagi desenfornat el pastís, i ja s'ha refredat, es parteix pel mig i es posa la cobertura pel mig (gruixuda ja que el mateix pastís l'absorbeix i es més bonic que es vegi amb el tall) i posem la cobertura per dalt. Ho podem fer amb un ganivet mateix. Tingueu a la nevera un mínim de dues hores. Jo l'he guarnit amb pastanagues de massapà. He fet un massapà estandart i l'he tenyit amb colorant alimentari, i li he donat la forma. I......, Molt Bon Profit!!!!!!! ------------------------------------------------------ #pastisdepastanaga #pastisespeciatdepastanaga #pastisamericadepastanaga #pastisdepastanagaoriginal #elpastisoriginaldepastanaga #jaumecamprubi #jaumecamprubihom #jaumecamprubigourmet #receptapastispastanaga ----------------------------------------------------------------- Tema muscial: A Baroque Letter Autor: Aaron Kenny Biblioteca de YouTube Studio ------------------------------------------------------------------
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada