Curri de Madràs amb pollastre,
Orígen: la Índia
Ingredients,
3 c. cilantre en gra
2 c comí en gra
1 c mostassa en gra
2 branques de canyella
1 c de cardamom verd
1 c de fenogrec
1 c pebre negre en gra
també:
3 c cúrcuma en pols
2 c gingebre en pols
1/2 c xile en pols
Altres ingredients:
1 c oli
1/2 l de llet de coco
1 iogurt senser
1 c pasta de tamarint
1 ceba ratllada
1 k tomàquets madurs sense pell i picats.
4 dents d'all en làmines
1 grapat de panses petites
1 tassa de cilantre verd
sal al gust
1/2 k de pollastre o de xai
Arròs Basmati
6 vaines de cardamom
Anem a cuinar,
Pas..1 Prenem el molinet de cafè i molem:
El cilantre, el comí, la mostassa, la canyella, el cardamom verd, el fenogrec i el pebre negre.
- Ho barregem amb la cúrcuma, el gingebre i el xile.
- Es torren durant un minut, remenant que no es cremin.
Pas..2 A la paella hi posem l'oli i hi sofregim la ceba i els alls. Quan la ceba estigui tova, i els alls fets, hi afegim els tomàquets uns 5 minuts. tot seguit hi afegim la llet de coco, el iogurt, i la barreja d'espècies del pas 1, ja torrades, i la sal.
Quan està tot integrat hi afegim el tamarint, i el pollastre o el xai, tallats a daus.
(15/20 minuts si hem triat el pollastre o 50 minuts si hem triat el xai).
Als dos últims 2 minuts hi afegim les panses i el cilantre fresc.
Pas..3 Ja podem servir!
Ho acompanyem amb arròs Basmati (el qual hem cuït amb 6 vaines de cardamom) i hem guarnit amb cilantre fresc.
I...Molt Bon Profit!!!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada