Filets de llenguado enrollats amb salmó i gambes,
sobre un coixí de verdures coberts amb betxamel.
Plat d’orígen francès.
Ingredients per a 2/3 persones,
2 llenguados o 8 filets. 600 gs, o 350 ja filetejat . (Es pot substituir per un altre peix blanc) p.e.: lluç
8 trossos de salmó fumat
un grapat de gambes petites
300 ml de llet , una mica de caldo concentrat de peix (opocional)
2 cs de farina
un polsim de nou moscada
50 grs de mantega
formatge emmental ratllat
sal/ pebre negre/ anet (eneldo)/ pebre blanc
1 got de vi blanc
Verdures,
pastanaga
porros
xampinyons
ceba
Ara el Cuinarem,
1.- Laminar les verdures en diagonal, coure-les al forn amb una mica d’oli.
Afegim sal i pebre, i un raig de vi blanc. Ho tenim 25’minuts a 200º
2.- De cada llenguado en surten quatre filets. Els hi posem un troç de salmó al mig amb anet i
els enrotllem. I els posem sobre del llit de les verdures ja cuites. I posem les gambes al voltant.
3.- Hem fet la betxamel. Fonent la manatega, afegint la farina fora del foc, tornant al foc i barrrejant
amb la llet. Haurem afegit sal, pebre blanc i nou moscada.
4.- Posem la betxamel per sobre, formant tires sobre els rotllos, i el formatge emmental ratllat.
5.- Enfornem durant 12 minuts, a 200 º.
I… Molt Bon Profit!!!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada