Tallarines (Tagliatelle) amb salmó fresc i gambes.
Aquest és un plat d’estiu, ja que és lleuger perque no té fregits.
És molt simple de fer, així que Animeu-vos!
Començaré fent la pasta, però més com a curiositat, si la compreu fresca sortirà igual de bona.
Ingredients per a dues persones,
1.-
2 filets de salmó fresc, uns 200 grs. (o congelat)
5 gambes grans per persona, o més si són petites.
suc de ½ llimona
una cullerada d’oli d’oliva
un pessic de sal, un de pebre negre, i un altre de Xile torrat (opcional) si el voleu una mica picantó, però no massa.
Anet (eneldo) unes branquetes, i una mica de julivert.
2.-
Tallarines, o espaguetis o el que hagim triat per a dues persones.
Formatge Parmesà ratllat i orenga.
Un raig d’oli d’oliva
Mètode,
Posarem tots els ingredients de la part 1.- en una bossa per al microones, i ho tindrem 2,5/ 3 minuts.
A part, bullirem la pasta, tallarines, espaguetis, el que hagim triat, un punt crua. Si es fresca comprada normalment es cou en 3 minuts, donçs coure-la un minut, i els dos minuts restants a la paella al pas següent. Si és pasta seca, coure-la dos minuts menys de les indicacions de l’envàs.
Abocarem els ingredients del microones al wok o una paella gran, hi afegirem la pasta i ho barrejarem. Així s’acabarà de coure, absorbint els sucs. Si queda molt seca, afegir aigua de l’ebullició de la pasta.
Montarem el plat, posant-hi les tallarines (tagliatelle) i ratllarem formatge parmesà que posarem pel damunt, y hi posarem una mica de cebollí.
I Molt Bon Profit!!!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada