Amanida de Pollastre tailandesa – Yam Kai Seab Ingredients, Proteina: 1 pit de pollastre tallat pel mig, o dos si voleu fer un plat únic. L'arrebossarem i tallarem a tires. Panko (pa ratllat gruixut) , 1 Ou i farina de tot ús per a arrebossar. Tendres: 1 ceba tendra tallada en rodanxes fines, 2 alls o cebolletes tendres, un grapat de Menta i de Cilantre tallats en tires fines. També s'hi pot posar alfàbrega. 1 ceba vermella a tiretes, 6-8 fulles de llima kaffir a tiretes, tomàquets sherry a tiretes, 1 xili vermell tendra en rodanxes fines. secs: 1 cp pebre negre, 2 xilis secs sense llavors torrats i picats, i arròs torrat triturat amb el molinet de cafè. per amanir: barrejar, 2 cs salsa de peix, 3 cs de llima, 2 cs de sucre de coco, 1 cs d’aigua. Nota: els Xiles secs sense llavors torrats i picats, els podem fer i deixar en un pot per a properes vegades. Es tracte de Xile sec senser, al qual li treiem les llavors i el triturem al molinet de cafè. Tot seguit el torrem sense oli a la paella dos minuts. Procediment, Barregem en un bol: la ceba tendra, l’all tendra, la menta, el cilantre, la ceba vermella, les fulles de llima kaffir, els tomàquets, dos cabdells d’enciam, i el xili vermell. Hi barregem els secs: el pebre negre, el xili, i l’arròs. Fem l’amaniment: barregem, la salsa de peix, el suc de llima, el sucre de coco i l’aigua, i el barregem també. I en posem 4 cs al vol. Al final fem el pollastre: Arrebossem el pollastre que prèviament hem passat per ou i panko. Un cop arrebossat el tallem a trossos, com tires de mig a un centímetre. Barregem bé el bol i hi posem el pollastre tallat a tires, i ho tornem a barrejar però amb cura de no desfer el pollastre. Provem i si en cal més posem una mica de la salsa thai o llima. I molt bon profit!!!
Amanida de Pollastre tailandesa – Yam Kai Seab Ingredients, Proteina: 1 pit de pollastre tallat pel mig, o dos si voleu fer un plat únic. L'arrebossarem i tallarem a tires. Panko (pa ratllat gruixut) , 1 Ou i farina de tot ús per a arrebossar. Tendres: 1 ceba tendra tallada en rodanxes fines, 2 alls o cebolletes tendres, un grapat de Menta i de Cilantre tallats en tires fines. També s'hi pot posar alfàbrega. 1 ceba vermella a tiretes, 6-8 fulles de llima kaffir a tiretes, tomàquets sherry a tiretes, 1 xili vermell tendra en rodanxes fines. secs: 1 cp pebre negre, 2 xilis secs sense llavors torrats i picats, i arròs torrat triturat amb el molinet de cafè. per amanir: barrejar, 2 cs salsa de peix, 3 cs de llima, 2 cs de sucre de coco, 1 cs d’aigua. Nota: els Xiles secs sense llavors torrats i picats, els podem fer i deixar en un pot per a properes vegades. Es tracte de Xile sec senser, al qual li treiem les llavors i el triturem al molinet de cafè. Tot seguit el torrem sense oli a la paella dos minuts. Procediment, Barregem en un bol: la ceba tendra, l’all tendra, la menta, el cilantre, la ceba vermella, les fulles de llima kaffir, els tomàquets, dos cabdells d’enciam, i el xili vermell. Hi barregem els secs: el pebre negre, el xili, i l’arròs. Fem l’amaniment: barregem, la salsa de peix, el suc de llima, el sucre de coco i l’aigua, i el barregem també. I en posem 4 cs al vol. Al final fem el pollastre: Arrebossem el pollastre que prèviament hem passat per ou i panko. Un cop arrebossat el tallem a trossos, com tires de mig a un centímetre. Barregem bé el bol i hi posem el pollastre tallat a tires, i ho tornem a barrejar però amb cura de no desfer el pollastre. Provem i si en cal més posem una mica de la salsa thai o llima. I molt bon profit!!!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada