Pastís de Pasta Fina de Poma,Ingredients, - Pasta de full o pasta fullada feta a casa o comprada. - 4 Pomes - 40 grs mantega en tires o quadradets petits - 4 cs sucre de coco, si no en teniu, sucre morè de canya - 2 cs sucre blanc - 125 grs ametlla ratllada - 3 cs farina blat de moro o Maicena - 2 cs farina de tot ús - un raig d’oli Per fer l’almíbar, 3 cs sucre blanc 3 cs aigua suc de llimona (si el voleu espessir molt, afegiu-li un polsim de maicena, o un full de gelatina) Mètode, Preparem els ingredients, Tallem un cercle de paper vegetal per posar en la base del motlle (opcional) Posem tots els ingredients sobre la taula per no oblidar-ne cap. Untem el motlle amb oli o mantega, posem el motlle i untem el motlle amb oli o mantega Hi aboquem la farina de tot ús, i retirem el sobrant, posem la pasta de full a sobre i l’adaptem al motlle, tallan-li el sobrant. Hi posem la meitat de la farina d’ametlla, també les 3 cs de farina de blat de moro i la resta de la farina d’ametlla tot seguit. Hi posem el sucre de coco, i si no en tenim sucre morè, i posem unes tiretes de mantega Hi posem la poma tallada en llunes, en cercles seguint el motlle. Hi posem un polsim de sucre blanc a sobre i unes tiretes més de mantega. Ho enfornem 35 minuts a 180º Mentres tant, fem l’almíbar. Posem a bullir el sucre, l’aigua i el suc de llimona. Hi ha qui el vol més espès i hi posa també un polsim de maicena. Quan estigui una mica reduit, es deixa refredar i es reserva. Quan treiem el pastís del forn, el podem pintar amb l’almíbar. Es serveix amb crema agre o Crème Fraîche, decorada amb unes fulles de menta. I Molt Bon Profit!!!
Pastís de Pasta Fina de Poma,Ingredients, - Pasta de full o pasta fullada feta a casa o comprada. - 4 Pomes - 40 grs mantega en tires o quadradets petits - 4 cs sucre de coco, si no en teniu, sucre morè de canya - 2 cs sucre blanc - 125 grs ametlla ratllada - 3 cs farina blat de moro o Maicena - 2 cs farina de tot ús - un raig d’oli Per fer l’almíbar, 3 cs sucre blanc 3 cs aigua suc de llimona (si el voleu espessir molt, afegiu-li un polsim de maicena, o un full de gelatina) Mètode, Preparem els ingredients, Tallem un cercle de paper vegetal per posar en la base del motlle (opcional) Posem tots els ingredients sobre la taula per no oblidar-ne cap. Untem el motlle amb oli o mantega, posem el motlle i untem el motlle amb oli o mantega Hi aboquem la farina de tot ús, i retirem el sobrant, posem la pasta de full a sobre i l’adaptem al motlle, tallan-li el sobrant. Hi posem la meitat de la farina d’ametlla, també les 3 cs de farina de blat de moro i la resta de la farina d’ametlla tot seguit. Hi posem el sucre de coco, i si no en tenim sucre morè, i posem unes tiretes de mantega Hi posem la poma tallada en llunes, en cercles seguint el motlle. Hi posem un polsim de sucre blanc a sobre i unes tiretes més de mantega. Ho enfornem 35 minuts a 180º Mentres tant, fem l’almíbar. Posem a bullir el sucre, l’aigua i el suc de llimona. Hi ha qui el vol més espès i hi posa també un polsim de maicena. Quan estigui una mica reduit, es deixa refredar i es reserva. Quan treiem el pastís del forn, el podem pintar amb l’almíbar. Es serveix amb crema agre o Crème Fraîche, decorada amb unes fulles de menta. I Molt Bon Profit!!!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada