Pasta de full farcida de Peix amb salsa y verduresIngredients, 2 làmines de pasta de full, 2 filets de salmó 2 filets de lluç, 250 gr espinacs crus 4 escalunyes, 4 grans d'all 200 grs formatge blanc crema unes branques d'anet, Sal i Pebre, i 2 ous Per acompanyar, patates i espàrrecs verds. Per la salsa de peix, 3 cs pasta tomàquet, 200 ml de nata, 1 cp de mostassa, 1 cp de curri, 1 cs de vinagre de poma, 1 cs de vi de Jerez, 1 cp de sucre, sal i pebre. 1.- En una paella, sense oli, hi posem a escalfar els espinacs, amb un polsim de sal. Els anem remanant mentre van treient l’aigua i van reduïnt el tamany. Un cop reduïts hi posem l’all picat. Retirem i reservem. 2.- Posem les escalunyes picades a la paella amb un raig d’oli, i les fregim. I reservem. 3.- Ara en un bol posem els espinacs i els retirem tot l’excés d’aigua, apretant-los amb les mans. Els retornem al bol i hi afegim les escalunyes, sal i pebre, i el formatge blanc crema. 4.- Ara treurem la pell dels filets del peix. 5.- Extenem la pasta de full sobre la plata d’enfornar i hi posem els filets de lluç a sobre. 6.- Hi posem la pasta de espinacs i formatge a sobre i al voltant. 7.- I hi posem els filets de salmó després. 8.- Sal i pebre, i branques d’anet. 9.- Opcionalment, hi posem tomàquet sec, hidratat i picat a sobre, o també hi podem posar xampinyons saltejats. 10.- Pintem, amb rubell d’ou batut, els vontant de la placa de pasta de full, i també els de la cobertura, i les ajuntem. 11.- Retallem els sobrants, sellem amb una forquilla les juntes, fem forats de sortida de vapor, i guarnim la superfície. Podeu posar trossos de pasta en forma de peix, o com hem aquí, les lletres P E I X, per a que ningú es confongui de que és el farcit. 12.- L’acompanyem d’unes verdures, en aquest cas, d’unes patates i espàrregs verds al forn. 13.- I també d’una salsa adient per a peix, en especial per a Salmó. Amb: 200 ml de crema de llet, 3 cs pasta de tomàquet, 1 cp de mostassa, 1 cp de curri, 1 cp de sucre, 1 cs de Vi de Jerez, sal i pebre. Ho posem en un pot a bullir. Quan hagi reduït una mica ja estarà feta.
Pasta de full farcida de Peix amb salsa y verduresIngredients, 2 làmines de pasta de full, 2 filets de salmó 2 filets de lluç, 250 gr espinacs crus 4 escalunyes, 4 grans d'all 200 grs formatge blanc crema unes branques d'anet, Sal i Pebre, i 2 ous Per acompanyar, patates i espàrrecs verds. Per la salsa de peix, 3 cs pasta tomàquet, 200 ml de nata, 1 cp de mostassa, 1 cp de curri, 1 cs de vinagre de poma, 1 cs de vi de Jerez, 1 cp de sucre, sal i pebre. 1.- En una paella, sense oli, hi posem a escalfar els espinacs, amb un polsim de sal. Els anem remanant mentre van treient l’aigua i van reduïnt el tamany. Un cop reduïts hi posem l’all picat. Retirem i reservem. 2.- Posem les escalunyes picades a la paella amb un raig d’oli, i les fregim. I reservem. 3.- Ara en un bol posem els espinacs i els retirem tot l’excés d’aigua, apretant-los amb les mans. Els retornem al bol i hi afegim les escalunyes, sal i pebre, i el formatge blanc crema. 4.- Ara treurem la pell dels filets del peix. 5.- Extenem la pasta de full sobre la plata d’enfornar i hi posem els filets de lluç a sobre. 6.- Hi posem la pasta de espinacs i formatge a sobre i al voltant. 7.- I hi posem els filets de salmó després. 8.- Sal i pebre, i branques d’anet. 9.- Opcionalment, hi posem tomàquet sec, hidratat i picat a sobre, o també hi podem posar xampinyons saltejats. 10.- Pintem, amb rubell d’ou batut, els vontant de la placa de pasta de full, i també els de la cobertura, i les ajuntem. 11.- Retallem els sobrants, sellem amb una forquilla les juntes, fem forats de sortida de vapor, i guarnim la superfície. Podeu posar trossos de pasta en forma de peix, o com hem aquí, les lletres P E I X, per a que ningú es confongui de que és el farcit. 12.- L’acompanyem d’unes verdures, en aquest cas, d’unes patates i espàrregs verds al forn. 13.- I també d’una salsa adient per a peix, en especial per a Salmó. Amb: 200 ml de crema de llet, 3 cs pasta de tomàquet, 1 cp de mostassa, 1 cp de curri, 1 cp de sucre, 1 cs de Vi de Jerez, sal i pebre. Ho posem en un pot a bullir. Quan hagi reduït una mica ja estarà feta.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada