Bacallà amb panses i pinyonsPer a 4 persones 4 trossos de bacallà 2-4 tomàquets madurs 2 cebes oli d’oliva 1 fulla llorer i farigola. 60 grams de pinyons 60 grs de panses una picada (ametlles torrades, avellanes torrades, 1 llesca de pa , 3 grans d’all i julivert) pebre negre vi ranci o vi blanc 100 ml caldo de peix o fumet Preparació: a- Piquem la ceba ben menuda. b- Piquem els grans d’all c- Ratllem els tomàquets madurs d- Fregir la llesca de pa e- Saltejar els pinyons f- Remullar les panses amb el vi ranci g- Fer la picada i deixatar a l’últim moment amb suc de la cassola. Cuinem, 1.-assecar, enfarinar i fregir el bacallà (podem reservar una mica d’oli del bacallà i l’afegirem al sofregit). 2.-fregim la ceba trinxada ben menuda 10’-15’ amb unes cullerades d’oli del bacallà. 3.-afegir el tomàquet madur, tallat en daus, a la ceba 4.-quan canvïi de color afegir les panses i el vi ranci, el caldo de peix i els pinyons, el llorer, la farigola, sal i pebre negre. 2’ -3’ 5.-fer la picada, triturar-la que quedi fina i i deixatar-la a l’últim moment amb suc de la cassola. posar-la a la cassola i coure 2 minuts 6.- incorporar el bacallà i posar-lo 10’ al forn, a 180º amb aire, o 190 sense. i sevir. Ho acompanyem d’una bona llesca de pa de llenya,
Bacallà amb panses i pinyonsPer a 4 persones 4 trossos de bacallà 2-4 tomàquets madurs 2 cebes oli d’oliva 1 fulla llorer i farigola. 60 grams de pinyons 60 grs de panses una picada (ametlles torrades, avellanes torrades, 1 llesca de pa , 3 grans d’all i julivert) pebre negre vi ranci o vi blanc 100 ml caldo de peix o fumet Preparació: a- Piquem la ceba ben menuda. b- Piquem els grans d’all c- Ratllem els tomàquets madurs d- Fregir la llesca de pa e- Saltejar els pinyons f- Remullar les panses amb el vi ranci g- Fer la picada i deixatar a l’últim moment amb suc de la cassola. Cuinem, 1.-assecar, enfarinar i fregir el bacallà (podem reservar una mica d’oli del bacallà i l’afegirem al sofregit). 2.-fregim la ceba trinxada ben menuda 10’-15’ amb unes cullerades d’oli del bacallà. 3.-afegir el tomàquet madur, tallat en daus, a la ceba 4.-quan canvïi de color afegir les panses i el vi ranci, el caldo de peix i els pinyons, el llorer, la farigola, sal i pebre negre. 2’ -3’ 5.-fer la picada, triturar-la que quedi fina i i deixatar-la a l’últim moment amb suc de la cassola. posar-la a la cassola i coure 2 minuts 6.- incorporar el bacallà i posar-lo 10’ al forn, a 180º amb aire, o 190 sense. i sevir. Ho acompanyem d’una bona llesca de pa de llenya,
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada