Pastís de Dàtil i Coco, Ingredients, Per a el pa de pessic, 1.- 1 tassa de dàtils (tallats amb ganivet) 1 tassa d’aigua calenta 1 cp de Bicarbonat de sodi 3 cs de mantega sense sal o ghee ¾ cp de sal 2.- 1 tassa de farina de tot ús ½ tassa de farina de blat integral 1 sobre de llevat Royal 1 tassa de sucre morè o de coco 2 cp vainilla 1 ou gran (2 petits) lleugerament batuts 1 cp canyella 1 cp cardamom i 1 cp de gingebre Cobertura, 3.- ½ tassa coco ratllat 2 ½ cs mantega fosa ⅔ tasses de sucre moré o blanc (depenent de l’efecte que voleu donar). 2 cs llet un pessic de sal un xorro d’anís Cuinem, a.- Els ingredients de l’apartat 1 es posen en un pot i es bullen fins que els dàtils siguin cuits, uns 10 minuts. Remenar sovint per a que no es cremin. I es deixen refredar. b.- els ingredients de l’apartat 2 es remenen amb una espàtula. d.- En un motlle circular desmontable, que prèviament hem untat amb mantega i espolsat amb farina, hi aboquem la barreja anterior. e.- Es precalenta el forn a 180º i aleshores hi posem el motlle 25 minuts. (no obrir el forn ja que el pastís es pot desinflar.) f.- Quan faltin 5 minuts posem els ingredients de l’apartat 3 al foc. Uns minuts. Que s’integrin i remenant per a que no es cremin, o enganxin. g.- Als 25 minuts obrim el forn, i ràpit sense treure’l del tot, hi posem la cobertura amb una cullera o ganivet, i es reparteix per sobre. Es tanca el forn i s’enforna 13 minuts més. Nota; S’acompanya de gelat de vainilla o crème fraîche (crema agre) o nata. Cp = cullera de postres Cs = cullera de sopa tassa = aprox. 250 ml.
Pastís de Dàtil i Coco, Ingredients, Per a el pa de pessic, 1.- 1 tassa de dàtils (tallats amb ganivet) 1 tassa d’aigua calenta 1 cp de Bicarbonat de sodi 3 cs de mantega sense sal o ghee ¾ cp de sal 2.- 1 tassa de farina de tot ús ½ tassa de farina de blat integral 1 sobre de llevat Royal 1 tassa de sucre morè o de coco 2 cp vainilla 1 ou gran (2 petits) lleugerament batuts 1 cp canyella 1 cp cardamom i 1 cp de gingebre Cobertura, 3.- ½ tassa coco ratllat 2 ½ cs mantega fosa ⅔ tasses de sucre moré o blanc (depenent de l’efecte que voleu donar). 2 cs llet un pessic de sal un xorro d’anís Cuinem, a.- Els ingredients de l’apartat 1 es posen en un pot i es bullen fins que els dàtils siguin cuits, uns 10 minuts. Remenar sovint per a que no es cremin. I es deixen refredar. b.- els ingredients de l’apartat 2 es remenen amb una espàtula. d.- En un motlle circular desmontable, que prèviament hem untat amb mantega i espolsat amb farina, hi aboquem la barreja anterior. e.- Es precalenta el forn a 180º i aleshores hi posem el motlle 25 minuts. (no obrir el forn ja que el pastís es pot desinflar.) f.- Quan faltin 5 minuts posem els ingredients de l’apartat 3 al foc. Uns minuts. Que s’integrin i remenant per a que no es cremin, o enganxin. g.- Als 25 minuts obrim el forn, i ràpit sense treure’l del tot, hi posem la cobertura amb una cullera o ganivet, i es reparteix per sobre. Es tanca el forn i s’enforna 13 minuts més. Nota; S’acompanya de gelat de vainilla o crème fraîche (crema agre) o nata. Cp = cullera de postres Cs = cullera de sopa tassa = aprox. 250 ml.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada