Curri de Madràs amb pollastre,
Ingredients,
Espècies:
3 cp. coriandre en gra
2 cp comí en gra
1 cp mostassa en gra
2 branques de canyella
1 cp de cardamom verd
1 cp de fenogrec
1 anís estrellat
1 cp pebre negre en gra també.
3 cp cúrcuma en pols
2 cp gingebre en pols
1/2 cp xile en pols cp = cullera de postre
Altres ingredients:
3 cs oli vegetal
200 ml de llet de coco
1 iogurt grec sencer
1 c pasta de tamarindo
1 xile verd tallat a daus. (opcional)
1 ceba ratllada
1 k tomàquets madurs sense pell i picats.
4 grans d'all en làmines o picats
2 dits de gingebre 1 grapat de panses petites 1 tassa de coriandre verd sal al gust 1/2 k de pollastre Arròs Basmati amb 6 beines de cardamom Anem a cuinar, Pas..1 Prenem el molinet de cafè i molem: El coriandre, el comí, la mostassa, l’anís estrellat, la canyella, el cardamom verd, el fenogrec, el pebre negre i xile vermell. Ho barregem amb la cúrcuma, el gingebre i el xile. - S’escalfen un o dos minuts a la paella sense oli, remenant que no es cremin, per a que desprenguin els aromes. Pas..2 A la paella hi posem l'oli i hi sofregim la ceba a daus petits. Quan la ceba estigui daurada, i faci olor a caramelitzada, 10 minuts, hi posem l’all i el gingebre, ratllats, 3 minuts més. I hi afegim les espècies, Ho remenem bé i ho tenim dos minuts més. Després hi afegim mig got d’aigua. A continuació hi afegim el tomàquet ratllat i quan el tomàquet ha canviat el color hi afegim la sal i el tamarindo. 5 minuts més. Hi afegim la llet de coco, barregem i el igourt. Quan està integrat hi afegim el pollastre, ho tenim 3 minuts. Hi afegim el caldo de pollastre, i ho deixem coure tapat a foc mig 30 minuts. Tastem i corregim de sal, i si és massa picant per a nosaltres hi posem més iogurt o llet de coco. Afegim les panses i el coriandre fresc, dos minuts i ja podem servir. Ho acompanyem amb arròs Basmati (el qual hem cuït amb 6 beines de cardamom) i hem guarnit amb coriandre fresc.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada