Flam d’ou i llet de coco Ingredients, Per a 8 flams, 8 ous 800 ml de llet de coco (dues llaunes) 25 grams de coco ratllat triturat 15 grs de coco ratllat 100 grs de sucre (o més, si t’agrada molt dolç) 1 pell de una llimona 1 branca de canyella Opcional: llavors de 2-3 cardamoms triturades. I pel caramel, 8 cullerades de sucre i 5 cullerades d’aigua. Anem a la cuina, 1.- Infusionem la pela de llimona, la branca de la canyella, i el polsim del cardamom amb la llet de coco. 2.- Triturem el coco ratllat i el posem a la infusió. (Si us agrada més textura, no el tritureu) 3.- Fem el caramel. En una paella hi posem l’aigua i el sucre, i els tenim a foc mig alt fins que es fongui i rossegi. Compte que no es cremi. 4.- Posem el caramel a les flameres i deixem que es refredi i endureixi. 5.- Barregem els ous ben batuts amb el sucre. 6.- Quan la llet està atemperada la colem deixant a banda la pell de llimona i la canyella, i li afegim la barreja d’ous i sucre. i ho batem. 7.- Omplim les flameres i les posem sobre una plata fonda, per a enfornar, i li posarem aigua per a fer el bany Maria. 8.- I ho tindrem al forn a 180º uns 45 minuts. Punxarem amb un escuradents i si surt net vol dir que ja estan cuits. 9.- Guarnim amb coco ratllat i una mica de menta.
Agraïments,
Tema musical: Fractal of life
de: Chris Haugen
biblioteca de YouTube Studio
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada