Curri Korma de Pollastre - Nova edició. Ingredients, 6 cs Oli vegetal, 3 - 4 cebes, 5 grans d’all, 5 cms gingebre, 600 grs de Pollastre sense os. Espècies: 1 cp cúrcuma, ½ cp xile, o al gust, 5 claus d’olor, 5 cardamoms verds, 1 branca de canyella, 1 cs coriandre, 1 cp comí, ½ cp nou moscada, 2 trossos de macis, si en teníu. Altres ingredients, 1 cs d’anacards, 1 cs de coco ratllat, 1 cp llavors de rosella, 1 iogurt natural, 2 tomàquets, 1 cs sucre de coco o morè, i 1 cp de sal, o al gust. Panses, coriandre fresc, anacards, i Arròs Basmati. (1’) = 1 minut 1 cs = 1 cullera de sopa 1 cp = 1 cullera de postres Cuinem, Preparem els ingredients: 1.- Tallar el pollastre en daus (jo utilitzo contra-cuixa, però també ho podem fer amb pit) 2.- Moldre les espècies i reservar. 3.- Triturar els anacards, el coco ratllat i les roselles, hi afegim aigua 50 ml, o caldo i sucre. Tornem a triturar i obtindrem una crema lletosa, i reservar. Comencem a cuinar: -Fregim la ceba tallada a cubs petits fins que sigui transparent, aleshores hi afegim l’all i el gingebre, ratllats. (3’), i els tomàquets trossejats, sense pell, fins que canvïi de color. -Hi afegim el pollastre (10’). -Hi afegim les espècies moltes, més el iogurt i la sal. -Hi afegim la crema lletós dels anacards, el coco i les llavors de rosella. -Es tapa i es deixa coure (35’), i es deixa reposar. -Guarnim amb coriandre fresc trinxat, anacards torrats i panses de Corint.(Què podem posar els 2 minuts últims de la cocció) També hi podem posar una cullerada de suc de llimona. Es pot servir amb una rodanxa de llimona o llima. S’acompanya d’arròs Basmati.
Música proporcionada por Tu música sin copyright #TMSC
Canción: Master of the Feast de Kevin MacLeod
Canal de YouTube: https://goo.gl/qTvPvF
Watch: https://youtu.be/6VqYGW26Kk0
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada