Llobarro al FornIngredients, 2 llobarros individuals, 2 patates en làmines 2 cebes en juliana 3 tomàquets sherry 2 grans d’all laminats Un raig d’oli Vi blanc aigua o caldo de peix Herbes: llorer, comí, farigola i sàlvia. Sal i pebre negre. - Posem en una plata les patates laminades i la ceba en juliana gruixuda, hi posem l’all laminat i els tomàquets tallats pel mig als voltants. Hi posem sal i pebre i un bon raig d’oli, i ho enfornem a 190º 15 minuts. - Netegem el llobarro, i l’eixuguem. I el posem sobre la plata. Dins li posem llorer, farigola, salvia, i un polsim de comí. Així com sal i un raig d’oli. - Li fem uns talls al llobarro i l’hi posarem uns talls de llimona. Li posem un bon raig de vi blanc i oli d’oliva per sobre. Enfornem el llobarro, el forn ha d’estar a 190º i el tindrem de 20 a 30 minuts, o més si el peix és molt gran. L’anirem remullant amb el seu propi suc per a que no es ressequi. Si és individual el servirem sencer, i si és gran el tallarem a talls.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Música: Read All Over de Nathan Moore
Biblioteca de YouTube Studio
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada