Musclos a la marineraIngredients, 1 k de musclos 300 ml aigua dels musclos 1 ceba tendra gran picada 3 tomàquets madurs 1 fulla de llorer, farigola i 2 claus. 3 grans d’all sense el cor. 1 got de vi blanc oli, sal i pebre negre i vermell. Ingrédients en français, Moules à la marinara Ingrédients, 1 k de moules 300 ml d'eau des moules 1 gros oignon de printemps, haché 3 tomates mûres 1 feuille de laurier, thym et 2 clous de girofle. 3 gousses d'ail sans le coeur. 1 verre de vin blanc huile, sel et poivre noir et rouge. Ingredients in English Mussels in Marinara Ingredients, 1 k mussels 300 ml mussel water 1 large spring onion, chopped 3 ripe tomatoes 1 bay leaf, thyme and 2 cloves. 3 cloves of garlic without the heart. 1 glass of white wine oil, salt and black and red pepper. - Posem els musclos en una cassola, amb un 200 ml. d’aigua, i la tapem. 2 minuts. Fins que s’obrin, i separem les closques. - Sofregit: Piquem la ceba molt petita i piquem l’all. I els sofregim. Quan ja estan cuits, hi afegim el tomàquet ratllat i colat (ho podem fer traien la pell i les llavors). Hi posem una fulla de llorer al sofregit. (l’aroma del llorer es transmet millor en l’oli que no pas en l’aigua, el 2 claus, pebre negre i pebre vermell. - Quan el tomàquet ha canviat de color i ha perdut tota l’aigua, hi afegim el vi blanc, i el fem reduïr. - Hi posem una mica més de suc dels musclos, i tornem a fer reduïr. Hi posem la picada, amb sal, un gra d’all, 6 ametlles i 6 avellanes (que li donin textura al sofregit) i una galeta. Posem la picada al sofregit. Tastem la salsa. Si cal posem més pebre, més sal, sucre, … Hi posem el julivert picat i el caldo dels musclos segons la textura que nosaltres volguem. I els barregem per a que s’impregnin de la salsa. Podem posar una mica més de julivert picat per sobre i servim. Ideal com aperitiu o com a primer plat.
Tema musical : All Hail the Queen - autor : Dan Lebowitz
Biblioteca de YouTube Studio
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada