Terrina de Bolets, Ingredients, 600 grs bolets (rovellons, xampinyons Portobel-lo, rossinyols, porcini…) Pernil cru, 18/20 talls julivert 2 grans d’all 50 grs gruyère a daus petits 6 ous 250 ml nata poca sal i pebre negre ¼ cp xile o pebre espelet 1 cs mantega 1 cs mostassa (forta) Cuinem, 1.- Saltegem els bolets, tallats a quarts o pel mig, amb sal i oli. 2.- Quan els bolets siguin daurats, que hagin perdut l’aigua, hi afegim l’all i el julivert picats. 3.- En un bol hi posem 6 ous, i 250 grs de crema de llet. Ben batuts. Hi afegim els daus petits de formatge gruyère, i el julivert i all picats més el pebre negre, pebre d’espelet i mostassa. (posar molt poca sal, el pernil ja en porta) 4.- Per montar la terrina primer folrem el motlle amb paper vegetal. I l’untem amb un raig d’oli. 5.- A continuació el folrem amb talls de pernil. Capes superposades. Que sobresurti tres dits per banda. 6.- Aboquem el contingut del bol i dobleguem el pernil per sobre tancant-el. 7.- Taparem amb paper d’alumini. 8.- El tindrem a 165º 45 minuts al forn al bany maria. Punxem. 9.- el deixem reposar i que s’atemperi. 10.- presentem amb amanida verde per sobre i bolets sofregits. Ideal per a acompanyar amb un tall de carn o peix, o com a entrant amb una salsa.
-------------------------------------------------------------------------------------
Música de Nathan Moore, tema Read All Over
Biblioteca de YouTube Studio
-------------------------------------------------------------------------------------
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada