• 500 g. de pit de pollastre
• 1 ou • 1 cs de salsa de soja lleugera (o salsa Tamari si ets celíac/celíaca) • Un raig de vi d’arròs o vi de moscatell. • 120 g. de Maicena Per a la salsa, • 2 grans d’all • 2 tasses o uns 400 ml de suc de taronja. • Ratlladura d’una taronja • 3 cx de soja lleugera (o salsa Tamari si ets celíac/celíaca) • 50 g. de sucre • 1/2 cs de Sambal ulek (Opcional) Un puntet picant. • Un pessic de maicena dissolt en dues cs d’aigua. • Oli de girasol Guarnim, • Llavors de sèsam • Ceba tendra o cebollí. Cuinem, - Preparem el pit de pollastre i el posem en un bol. Li afegim la soja lleugera, el vi d’arròs o moscatell, l’ou, y ho barregem tot plegat. Ho farem amb pits de pollastre i el presentarem tallat a trossos al plat. - Ho tapem amb un film de cuina y deixem macerar a la nevera durant mig hora. Mentrestant, preparem el suc de taronja. -En una altra paella hi posem oli de girasol i fregim l’all, i tot seguit hi afegim el suc de taronja, la salsa lleugera i el sucre. Ho barregem i ho fem reduir. Hi afegim el Sambal (opcional), i la pell ratllada de la taronja. Hi posem una mica de maicena dissolta en aigua, barregem i esperem a que s'espessi. - Traiem el pollastre de la nevera i l’arrebossem amb la maicena i el fregim en abundant oli en una cassola. Quan sigui ben daurat, el traiem i el reservem. Ja podem emplatar. Tallem el pit de pollastre a talls d’un dit, i el posem sobre el plat. Hi posem l’arròs Basmati i la salsa de taronja per sobre del pollastre. Guarnim amb sèsam torrat i cebollí. I res més a dir, que… Molt Bon Profit!!!-----------------------------------------------------------------------------------
Musica: Forgiven Fate - Autor: Dan Lebowitz
Biblioteca de YouTube Studio
-----------------------------------------------------------------------------------
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada