Coca de Pa de Pessic, amb Cireres i pinyonsIngredients: 4 ous, 160 gr de sucre 40 cl d’oli d’oliva 40 cl d’aigua 40 cl de llet 225 gr de farina de tot ús 1 sobre de llevat en pols (Royal) Pela d’una llimona ratllada. 1 pot de cireres en almíbar 30 gr de pinyons més sucre Anís Cuinem, 1.- Barregem la farina amb el llevat, tamisem i els reservem. 2.- Encenem el forn i el posem a 170º. 3.- Trenquem els 4 ous i els posem en un bol, i els batem, i afegim la meitat del sucre 80 gr i tornem a batre. I l’altre meitat 80 gr i batem de nou. 4.- Ara als ous i al sucre els hi afegim l’oli, la llet i l’aigua, la pell de llimona i ho ben barregem. 5.- Ara els hi afegim la farina, 225 gr, també en dues vegades, i anem barrejant. Ja està prou barrejat i parem. 6.- Preparem la plata, posant-hi papar vegetal i untant-la amb oli i farina. 6..- Aboquem la crema a la nostra plata (26x38), ben extesa i piquem al marbre per a treure les bombolles més grosses. 8.- Enfornem a 170º 35 minuts. Amb el foc de dalt i de baix. No amb ventilador. 9.- Als 35 minuts comprobem amb un escuradents si està cuit. El clavem i si surt net ja està cuit. 10.- Pugem el foc, ja què l’obrirem per anar-li posant coses. 11.- Hi posem les cireres en almíbar, i els pinyons. 12.- Hi posem el sucre i un bon raig d’anís. 13.- Gratinem el la coca ho just per a que agafi una mica de color i la retirem. 14.- Un cop fora, la podeu ruixar un altre cop amb anís (opcionalment) Nota: Si la voleu fer més gruixuda heu d’augmentar les quantitats o utilitzar una plata més petita I res més a dir que… Molt Bon Profit!!! ---------------------------------------------------------- Tema Musical: Longer Distance Autor: TrackTribe Biblioteca de YouTube Studio ----------------------------------------------------------
#cocapapessic, #cocapapessiccirerespinyons, #coca, #cocadelavia, #cocadelamare, #jaumecamprubi, #jaumecamprubihom
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada