Costelles de Cabrit arrebossades amb bunyols cruixents de poma,Ingredients, --Costelletes de Cabrit Farina Pa ratllat 1 ou oli de girasol --Poma 120 ml aigua 80 gr farina ½ ou i per espolsar, sucre --Cuinem, 1.- Fem una crema amb l’aigua, la farina i l’ou. I la desem a la nevera. 2.- Salpebrem i enfarinem les costelletes amb farina de tot ús i en retirem el sobrant. I les reservem. 3.- Pelem les pomes ien fem grills o les tallem longitudinalment, però els talls no massa gruixuts, 0,4/0,5 cms. 4.- Les costelles les passem per l’ou i el pa ratllat, i les fregim amb l’oli prou calent. I les reservem en paper absorvent. Les posem al forna una temperatura de 50/60º per a que mantinguin el calor, però no es coguin més. 5.- Traiem la crema de la nevera i passem les pomes trossejades per la barreja d’arrebossar. 6.- Ben untades les fregim, fins que siguin ben cruixents. 7.- Muntem el plat. Hi posem les costelles i els bunyols cruixents, i als bunyos els espolsarem sucre blanc per sobre. 8.- I res més a dir, que… Molt Bon Profit!!! ………………………………………………… Tema musical: Alpine Bierhalle Autor: Aaron Kenny Biblioteca de Youtube Studio ………………………………………………….
Costelles de Cabrit arrebossades amb bunyols cruixents de poma,Ingredients, --Costelletes de Cabrit Farina Pa ratllat 1 ou oli de girasol --Poma 120 ml aigua 80 gr farina ½ ou i per espolsar, sucre --Cuinem, 1.- Fem una crema amb l’aigua, la farina i l’ou. I la desem a la nevera. 2.- Salpebrem i enfarinem les costelletes amb farina de tot ús i en retirem el sobrant. I les reservem. 3.- Pelem les pomes ien fem grills o les tallem longitudinalment, però els talls no massa gruixuts, 0,4/0,5 cms. 4.- Les costelles les passem per l’ou i el pa ratllat, i les fregim amb l’oli prou calent. I les reservem en paper absorvent. Les posem al forna una temperatura de 50/60º per a que mantinguin el calor, però no es coguin més. 5.- Traiem la crema de la nevera i passem les pomes trossejades per la barreja d’arrebossar. 6.- Ben untades les fregim, fins que siguin ben cruixents. 7.- Muntem el plat. Hi posem les costelles i els bunyols cruixents, i als bunyos els espolsarem sucre blanc per sobre. 8.- I res més a dir, que… Molt Bon Profit!!! ………………………………………………… Tema musical: Alpine Bierhalle Autor: Aaron Kenny Biblioteca de Youtube Studio ………………………………………………….
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada