La "Crema Catalana" es fa amb sucre cremat per sobre. Aquí fem una fusió Catalano-Nòrdica, amb fruites del bosc.Ingredients per a la crema, 1 l. de llet 6/8 rovells d'ou 200 grs de Sucre 40 grs de midó (si no el teniu Maizena, però el midó és millor) 1 llimona 1/2 branques de canyella sal Cuinem, - Posem al foc 2/3 parts de la llet, la pela de llimona i la canyella, i quan arrenqui el bull, apagar i deixar reposar. Que s'atemperi. - Rovells d'ou, mai les clares incloses. - Batre els ous i afegir 1/3 de llet restant, més el sucre, i el midó. Remenar. - Abocar la llet del foc, ja atemperada, sobre la del bol amb el sucre i l'ou i el midó. - Barrejar-ho bé i colar-ho. - Ho tornem a l'olla i al foc, foc mig-baix, no deixant de remenar. Hem d'evitar els grumolls i que s'ens enganxi. - Quan veiem que la crema ha agafat prou consistència, apaguem el foc. No serà gaire espessa, (però ja s'acabarà d'espessir a la nevera). - Deixem reposar, 5/10 minuts, per a que no s'ens enfonsin les fruites del bosc. -Posem les fruites del bosc, i una punta de menta com a guarnició. Hi posem un film a sobre per a que no es resequi a la nevera fins el moment de servir-ho. Ideal com a postres o per un berenar. I... Molt Bon Profit!!!!
La "Crema Catalana" es fa amb sucre cremat per sobre. Aquí fem una fusió Catalano-Nòrdica, amb fruites del bosc.Ingredients per a la crema, 1 l. de llet 6/8 rovells d'ou 200 grs de Sucre 40 grs de midó (si no el teniu Maizena, però el midó és millor) 1 llimona 1/2 branques de canyella sal Cuinem, - Posem al foc 2/3 parts de la llet, la pela de llimona i la canyella, i quan arrenqui el bull, apagar i deixar reposar. Que s'atemperi. - Rovells d'ou, mai les clares incloses. - Batre els ous i afegir 1/3 de llet restant, més el sucre, i el midó. Remenar. - Abocar la llet del foc, ja atemperada, sobre la del bol amb el sucre i l'ou i el midó. - Barrejar-ho bé i colar-ho. - Ho tornem a l'olla i al foc, foc mig-baix, no deixant de remenar. Hem d'evitar els grumolls i que s'ens enganxi. - Quan veiem que la crema ha agafat prou consistència, apaguem el foc. No serà gaire espessa, (però ja s'acabarà d'espessir a la nevera). - Deixem reposar, 5/10 minuts, per a que no s'ens enfonsin les fruites del bosc. -Posem les fruites del bosc, i una punta de menta com a guarnició. Hi posem un film a sobre per a que no es resequi a la nevera fins el moment de servir-ho. Ideal com a postres o per un berenar. I... Molt Bon Profit!!!!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada