Krenten Bollen o panets holandesos de panses.Ingredients, 300 gr de panses sultanes 500 gr de farina de força 10 gr de sal 50 gr de sucre 50 gr de mantega 20 gr de llevat de forner 250 ml de llet sencera 2 ous llimona ratllada 1.-Posem la llet al foc, ha d’estar entre tèbia i templada. En un bol hi afegim 20 gr llevat de forner i remenem. 2.- Ho passem a la pastadora i allà hi barregem la farina, el sucre, la mantega, un ou i un rovell d’ou i la llimona ratllada. 3.- Barregem 15 minuts i ho deixem reposar 60 minuts o fins que dobli la mida. (jo l’he posat al forn de 35 a 40º) 4.- Quan hagi pujat hi afegim les panses, ho pasten amb les mans i en fem boles de 60 gr. Primer enfarinem el marbre de la cuina, i anem afegint farina si ens cal. i ho deixem reposar una hora en un lloc calent. (jo ho he deixat al forn de 35 a 40º) 5.- Pintem els panets amb ou batut i enfornem 12 minuts a 190º amb el ventilador. Vigileu que no es cremin, tapeu amb un full de cuina si veieu que poden cremar-se. Notes: Separem les boles al forn 5 cm per a que no s’enganxin Posem al forn, mentrestant puja, un plat amb aigua. Forn d’aire, forn de dalt i abaix, 210º --------------------------------------- Tema: Creek Whistle Autor: Steve Adams Biblioteca de Youtube Studio ----------------------------------------
Krenten Bollen o panets holandesos de panses.Ingredients, 300 gr de panses sultanes 500 gr de farina de força 10 gr de sal 50 gr de sucre 50 gr de mantega 20 gr de llevat de forner 250 ml de llet sencera 2 ous llimona ratllada 1.-Posem la llet al foc, ha d’estar entre tèbia i templada. En un bol hi afegim 20 gr llevat de forner i remenem. 2.- Ho passem a la pastadora i allà hi barregem la farina, el sucre, la mantega, un ou i un rovell d’ou i la llimona ratllada. 3.- Barregem 15 minuts i ho deixem reposar 60 minuts o fins que dobli la mida. (jo l’he posat al forn de 35 a 40º) 4.- Quan hagi pujat hi afegim les panses, ho pasten amb les mans i en fem boles de 60 gr. Primer enfarinem el marbre de la cuina, i anem afegint farina si ens cal. i ho deixem reposar una hora en un lloc calent. (jo ho he deixat al forn de 35 a 40º) 5.- Pintem els panets amb ou batut i enfornem 12 minuts a 190º amb el ventilador. Vigileu que no es cremin, tapeu amb un full de cuina si veieu que poden cremar-se. Notes: Separem les boles al forn 5 cm per a que no s’enganxin Posem al forn, mentrestant puja, un plat amb aigua. Forn d’aire, forn de dalt i abaix, 210º --------------------------------------- Tema: Creek Whistle Autor: Steve Adams Biblioteca de Youtube Studio ----------------------------------------
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada