Blog.: https://lacuinadenjaume.blogspot.com/ YouTube: www.youtube.com/@jaumecamprubi/videos Instagram: https://z-p15.www.instagram.com/jaume... Tik-Tok: Pastís Fred de Patata de Pollastre, És un pastís de patata inspirat en la Causa Peruana, i per a quatre persones amb gana hi posarem: Els Ingredients, són, - 4 patates, 1,1 kg aproximadament. - 1 pollastre a l’Ast o bé 3 pits de pollastre, - 4 ous, 4 alvocats, - olives verdes millor farcides, - 3 pebrots vermells escalivats - oli, sal, pebre blanc, - nou moscada i mantega. - Ceba de figueres o ceba tendra - Maionesa (un ou, oli, un gra d’all i sal) - 2 Ous durs - olives negres o verdes, sense pinyol - tomàquets sherry i cebollí. - Oli, sal pebre negre i orenga, - i uns fruits secs per a donar una mica de cruixent. Anous, avellanes, ..(picats) Preparem els ingredients, - Bullim les patates amb la pell. Uns 40 minuts. - Bullim 4 ous. 10 minuts. - Hem comprat un pollastre a l’As, o bé hem fregit els pits del pollastre o els hem fet al forn. Després l’hem esmicolat. - Fem una maionesa, o la comprem si no teniu temps de fer-la. - Escalibem uns pebrots vermells i altres de grocs. - Tallem els alvocats i els humitegem amb suc de llimona per a que no s’oxidin i es tornin negres. Preparem el pastís, 1er Pas: Un cop bullides les patates, encara calentes les pelem. I les posem en un bol on les xafarem. Els hi posem mantega, pebre blanc, nou moscada i sal. Posem les patates a la nevera, per a que s’endureixin una mica. 2on Pas Esmicolem el pollastre, sigui de l’As o fregit o al forn. 3er Pas: Tallem els pebrots vermell, que ha hem enfornat i pelat, i en fem tires, que seran per a fer una capa vermella al pastís. 4rt Pas: Maionesa si no l’hem comprada. Montem el pastís: A.- Dintre d’un motlle, un cèrcol de llauna o plastic, millor transparent, posem una capa de patata de dos centímetres. A sobre hi posem una capa d’advocat de 4 milímetres, i una capa de pollastre barrejat amb maionesa, ceba picada i pepinillo en vinagre, a sobre, d’un centímetre.. I a sobre la capa de pebrot vermell escalivat. B.- Continuem amb una capa de patata de dos centímetres, una capa d’alvocat i una altra de pollaste amb maionesa, ceba i pepinillo, i sobre la capa de pebrot vermell escalivat. C.- La última capa serà de patata, i a sobre hi posarem una capa fina de maionesa. A sobre hi posarem ceba tendra o de figueres picada, uns tomàquets sherry, unes olives verdes, i uns trossos d’alvocat. Si és el vostre aniversari, Per molts anys!!!! si no, Per molts pastissos!!!! ================================== Tema musical: Love in Mexico Autor: Carmen María and Edu Espinal Biblioteca de Youtube Studio ================================== #CausaPeruana, #pastísdepatata, #puréfarcit, #pollastre, #pastísrodódepatata, #rodó, #purepatata, #jaumecamprubi, #jaumecamprubihom Canals de cuina recomanats: Jo Cuino en Català https://www.facebook.com/groups/10453... Kilòmetre0 de Blanes




Comentaris
Publica un comentari a l'entrada