Pastís fred de patata (Ingrédients in French and English)Ingredients, 4 patates, 1,1 k aproximadament. 4 llaunes de tonyina, 4 ous, 4 avocats, uns cogombres petits envinagrats, olives verdes millor farcides, maionesa, pebrot vermell escalivat morró, oli, sal, pebre blanc, nou moscada i mantega. Per a guarnir: ceba figueres, ou dur, olives negres, tomàquets sherry i cebollí. Oli, sal pebre negre i orenga, i uns fruits secs per a donar una mica de cruixent. Anous, avellanes, ..(picats) English: Cold potato pie Ingredients, 4 potatoes, 1.1k approx. 4 cans of tuna, 4 eggs, 4 avocados, some small pickled cucumbers, stuffed green olives, mayonnaise, roasted red bell pepper, oil, salt, white pepper, nutmeg and butter. To garnish: red onion, hard-boiled egg, black olives, sherry tomatoes and chives. Oil, salt, black pepper and oregano. French: Tarte froide aux pommes de terre Ingrédients, 4 pommes de terre, 1.1k env. 4 boîtes de thon, 4 œufs, 4 avocats, quelques petits concombres marinés, olives vertes farcies, mayonnaise, poivron rouge rôti, huile, sel, poivre blanc, muscade et beurre. Pour garnir : oignon rouge, œuf dur, olives noires, tomates cerises et ciboulette. Huile, sel, poivre noir et origan. Preparem els ingredients, - Bullim les patates amb la pell. Uns 40 minuts. - Bullim 4 ous. 10 minuts. - Obrim 3 o 4 llaunes de tonyina - Tallem un cogombres petits avinagrats en trossos força petits. - Fem una maionesa, o la comprem si no teniu temps. - Escalibem uns pebrots vermells, o obrim una llauna. Preparem el pastís, - Un cop bullides les patates, encara calentes les pelem. I les posem en un bol on les xafarem. Els hi posem mantega, pebre blanc, nou moscada i sal. Posem les patates a la nevera, per a que s’endureixin una mica. - Piquem els ous, les olives verdes (farcides) en tres trossos, la tonyina esmicolada i el pebrot vermell escalibat en daus petits. Ho posem tot en un bol i ho barrejarem amb una mica de maionesa. Dintre d’un motlle, un cèrcol de llauna o plastic, millor transparent, posem una capa de patata d’un centímetre i mig. A sobre hi posem una capa d’advocat de 3 o 4 milímetres, i una capa de farcit, d’un centímetre. Continuem amb una capa de patata, un centímetre i mig. Una capa d’advocats tallats en un gruix de 3 o 4 milímetres i una capa de farcit de 1 cm i per acabar una altra capa de patata de 1,5 cms. Ho cobrim amb maionesa. I per sobre hi posem ou dur, ceba vermella en juliana, olives negre, cebollí i algún tomàquet sherry i julivert i orenga. --------------------------------------------------------------------------------- tema musical : Calimba, autor : E's Jammy Jams biblioteca de YouTube Studio ---------------------------------------------------------------------------------- fotografia Sitges, Miquel López "emiquel" -----------------------------------------------------------------#-----------------
#pastisfreddepatata, #pastispatata, pastispatataestiu, platperu, #causaperuana, #jauemcamprubi, #jaumecamprubihom
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada