Llenguado a la Meunière amb ametlles laminades. Ingredients, x 2 persones. 2 llenguados macos, si són petits doncs dos. ½ k de patates primavera. Ben petites. 60 gr de mantega o més. (millor mantega clarificada o cuita, ja què no té col.lesterol). 2 llimones ½ tassa de farina de tot ús Sal i Pebre negre Ametlles filetejades Un grapat de julivert fresc Cuinem, 1.- Comprem els llenguados, sense pell. (és opcional amb cap o sense). 2.- Bullim les patates petites primavera. Les nostres han trigat 20 minuts. 3.- Preparem el suc d’una llimona, i de l’altre en fem rodanxes. 4.-Torrem una mica en una paella les ametlles filetejades, i les reservem. 5.- Assequem el peix amb paper de cuina. El pebrem i el salem. 6.- Posem la farina en un plat i enfarinem els llenguados. Banda i banda i retirant el sobrant. 7.- Posem la mantega en una paella gran i quan sigui ben calenta hi posem els llenguados. Els tindrem de 2 a 4 minuts per banda, depenent del gruix del peix i de la intensitat del foc. Si cal, afegim més mantega, o inclús oli d’oliva. Amb una cullera anem remullant el peix amb el propi oli de la paella. 8.- Un cop fregit el peix per a les dues bandes el retirem, i el posem en una plata. 9.- Un cop fregits tots els llenguados repartim la mantega en dues parts, una la posem sobre les patates que hem tallat pel mig, juntament amb julivert picat. 10.- L’altre meitat la deixem a la paella,li posem el suc de la llimona i julivert trinxat. 11.- Si heu trigat massa, i el peix ha perdut calor, poseu-lo un moment al forn. 12.- Quan serviu poseu un raig del suc de la paella, (amb la mantega, la llimona i el julivert) per sobre del peix. L’acompanyeu de les patates i d’una rodanxa de llimona. -------------------------------------------------------------------------------------- Tema musical: Green Green Garden Autor: Chris Haugen --------------------------------------------------------------------------------------- Biblioteca de Youtube Studio ---------------------------------------------------------------------------------------- #cuina #peix #llenguado #meunière #llenguadoalameunièr #vaixell #barco #cuinarenbarco #menier #meniere
Llenguado a la Meunière amb ametlles laminades. Ingredients, x 2 persones. 2 llenguados macos, si són petits doncs dos. ½ k de patates primavera. Ben petites. 60 gr de mantega o més. (millor mantega clarificada o cuita, ja què no té col.lesterol). 2 llimones ½ tassa de farina de tot ús Sal i Pebre negre Ametlles filetejades Un grapat de julivert fresc Cuinem, 1.- Comprem els llenguados, sense pell. (és opcional amb cap o sense). 2.- Bullim les patates petites primavera. Les nostres han trigat 20 minuts. 3.- Preparem el suc d’una llimona, i de l’altre en fem rodanxes. 4.-Torrem una mica en una paella les ametlles filetejades, i les reservem. 5.- Assequem el peix amb paper de cuina. El pebrem i el salem. 6.- Posem la farina en un plat i enfarinem els llenguados. Banda i banda i retirant el sobrant. 7.- Posem la mantega en una paella gran i quan sigui ben calenta hi posem els llenguados. Els tindrem de 2 a 4 minuts per banda, depenent del gruix del peix i de la intensitat del foc. Si cal, afegim més mantega, o inclús oli d’oliva. Amb una cullera anem remullant el peix amb el propi oli de la paella. 8.- Un cop fregit el peix per a les dues bandes el retirem, i el posem en una plata. 9.- Un cop fregits tots els llenguados repartim la mantega en dues parts, una la posem sobre les patates que hem tallat pel mig, juntament amb julivert picat. 10.- L’altre meitat la deixem a la paella,li posem el suc de la llimona i julivert trinxat. 11.- Si heu trigat massa, i el peix ha perdut calor, poseu-lo un moment al forn. 12.- Quan serviu poseu un raig del suc de la paella, (amb la mantega, la llimona i el julivert) per sobre del peix. L’acompanyeu de les patates i d’una rodanxa de llimona. -------------------------------------------------------------------------------------- Tema musical: Green Green Garden Autor: Chris Haugen --------------------------------------------------------------------------------------- Biblioteca de Youtube Studio ---------------------------------------------------------------------------------------- #cuina #peix #llenguado #meunière #llenguadoalameunièr #vaixell #barco #cuinarenbarco #menier #meniere
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada