Pastís de formatge crema, xocolata blanca i mango, SENSE FORN per a 4 o 5 racions Base de galetes, 140 g de galetes digestive 70 g de mantega, o mantega clarificada/ghee a temperatura ambient 15 gr de sucre Farcit de pastís de formatge, 300 /330 g de mango madur, tallat a daus 250 g de xocolata blanca, desfeta 300 g de formatge crema suau 100 g de nata, Cobertura, 140 gr mango 15 gr sucre 2 làmines o 3 gr de gelatina i mango a daus, maduixes, nabius i flors comestibles, per a guarnir el plat. Cuinem, Base de galetes Passem les galetes per la picadora. Afegim la mantega clarificada / ghee a temperatura ambient, i 15 gr de sucre. Processem breument per barrejar. El posem a la base d’un motlle, amb una rodona de paper a sota. Pressionem i deixem a la nevera per a que s’endureixi. Farcit de pastís de formatge, Preparem els ingredients: - Desfem la xocolata blanca al microones o al bany maria, i deixem refredar. - Pesem i triturem el mango. - Posem les làmines de gelatina en remull, 5-10 minuts, i en posem una cullerada del mango triturat en una paella. Quan arrenqui el bull, afegir la gelatina hidratada i remenar. Abocar aquesta barreja al conjunt del puré de mango que hem triturat abans. 1.- Barregem els 4 ingredients junts en una batedora d'alta velocitat fins que quedi suau, el mango (amb la gelatina), la xocolata blanca (desfeta però freda), la crema de formatge suau i la nata. I ho muntem. 2.- Desmotllem la base de galetes, fixeu una làmina d'acetat al voltant de la base de galetes freda i poseu-hi el farcit amb una cullera. 3.- Ho posem al congelador durant 2 hores fins que estigui ferm, i deixeu-ho reposar a la nevera durant la nit. (o al menys tres o quatre hores). Posem la salsa de mango sobre el pastís de formatge xocolata i mango, i guarnim amb daus de mango, nabius, maduixes i flors comestibles. I res més a dir, que… Molt Bon Profit!!! -------------------------------------------------------------------------------------- Tema musical: Love in Mexico Autor: Carmen Maria and Edu Espinal --------------------------------------------------------------------------------------- Biblioteca de Youtube Studio ---------------------------------------------------------------------------------------- #cuina #pastís #formatge #mango #xocolata #xocolata #postres #sense #forn #blanca Canals de cuina recomanats: Jo Cuino en Català https://www.facebook.com/groups/10453... Kilòmetre0 de Blanes
Pastís de formatge crema, xocolata blanca i mango, SENSE FORN per a 4 o 5 racions Base de galetes, 140 g de galetes digestive 70 g de mantega, o mantega clarificada/ghee a temperatura ambient 15 gr de sucre Farcit de pastís de formatge, 300 /330 g de mango madur, tallat a daus 250 g de xocolata blanca, desfeta 300 g de formatge crema suau 100 g de nata, Cobertura, 140 gr mango 15 gr sucre 2 làmines o 3 gr de gelatina i mango a daus, maduixes, nabius i flors comestibles, per a guarnir el plat. Cuinem, Base de galetes Passem les galetes per la picadora. Afegim la mantega clarificada / ghee a temperatura ambient, i 15 gr de sucre. Processem breument per barrejar. El posem a la base d’un motlle, amb una rodona de paper a sota. Pressionem i deixem a la nevera per a que s’endureixi. Farcit de pastís de formatge, Preparem els ingredients: - Desfem la xocolata blanca al microones o al bany maria, i deixem refredar. - Pesem i triturem el mango. - Posem les làmines de gelatina en remull, 5-10 minuts, i en posem una cullerada del mango triturat en una paella. Quan arrenqui el bull, afegir la gelatina hidratada i remenar. Abocar aquesta barreja al conjunt del puré de mango que hem triturat abans. 1.- Barregem els 4 ingredients junts en una batedora d'alta velocitat fins que quedi suau, el mango (amb la gelatina), la xocolata blanca (desfeta però freda), la crema de formatge suau i la nata. I ho muntem. 2.- Desmotllem la base de galetes, fixeu una làmina d'acetat al voltant de la base de galetes freda i poseu-hi el farcit amb una cullera. 3.- Ho posem al congelador durant 2 hores fins que estigui ferm, i deixeu-ho reposar a la nevera durant la nit. (o al menys tres o quatre hores). Posem la salsa de mango sobre el pastís de formatge xocolata i mango, i guarnim amb daus de mango, nabius, maduixes i flors comestibles. I res més a dir, que… Molt Bon Profit!!! -------------------------------------------------------------------------------------- Tema musical: Love in Mexico Autor: Carmen Maria and Edu Espinal --------------------------------------------------------------------------------------- Biblioteca de Youtube Studio ---------------------------------------------------------------------------------------- #cuina #pastís #formatge #mango #xocolata #xocolata #postres #sense #forn #blanca Canals de cuina recomanats: Jo Cuino en Català https://www.facebook.com/groups/10453... Kilòmetre0 de Blanes
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada