Recepta de Quiche de Salmó, Porro i Formatge fresc de Cabra.Per a 4 persones. Motlle de 20 cm Pasta Brisa (o quebrada): O compreu un rotlle, o ingredients de la pasta, 250 gr de farina passada pel sedàs 130 gr de mantega a temperatura ambient 1 ou 35 ml d’aigua, o 3 cullerades de sopa 1 pessic de sal opcional: un pessic de pebre d’Espelette, o pebre vermell picant. Pel Facit, 200 gr de salmó fresc 100 gr de formatge semi-fresc de cabra ratllat 100 gr de formatge fresc de cabra 2 porros, la part blanca, en rodanxes gruixudes 4 ous 4 cullerades de nata de cuinar, uns 45 gr 4 cullerades de llet, uns 45 gr 1 ceba 2 grans d’all Sal i Pebre, i nou moscada. Recepta: Pasta Brisa: Si decidim fer-la, en un bol hi posem una tercera part de la farina passada pel sedàs, i hi posem també la mantega a temperatura ambient, o tova. O ben barregem amb una cullera o una llosa. Hi afegim l’ou i l’aigua, i el pessic de sal. I si ho voleu el pebre d’Espelette. Un cop tenim una crema, hi posem la resta de la farina també passada pel sedàs, i barregem fins que quedi ben compacte. Ara ho acabem de fer amb les mans. Fem un rectangle i ho emboliquem amb film i ho posem a refredar a la nevera 30 minuts. Passats els 30 minuts, entre dos paper vegetals, estenem la massa fins que sigui prima i més gran que el nostre motlle. Traiem un paper vegetal, la posem a sobre del motlle, i retirem l’altre paper vegetal. Li donem forma. Punxem el fons, i hi posem paper d’alumini. Hi posem mongetes seques per a que no s’infli la pasta. Posem també una tira doblegada d’alumini a les parets. Enfornem 25 minuts a 180º. Quan faltin 5 minuts, traiem del forn, traiem les mongetes i el paper d’alumini, i tornem a enfornar els 5 minuts restants. Farcit, 1.- Tallem els porros, la part blanca, en trossos d’un dit o dit i mig. Els passem per la paella amb oli a foc no massa alt, si veiem que es cremen els afegim un rajolí d’aigua. I els reservem. 2.- Tallem la ceba en juliana curta, i també l’estovarem a la paella, i a mig camí, li afegim l’all picat. Quan hagi canviat el color retirem i reserve. 3.- També passem el salmó fresc per la paella amb un raig d’oli. No el feu massa, solament una mica per fora. Li traieu la pell i l’esmigueu. I el reservem. 4.- El formatge de Cabra fresc l’esmicolem amb les mans. El formatge de Cabra semi-fresc el ratllarem. I els reservem. 5.- Barregem l’ou, la nata, la llet, la sal, la nou moscada, el pebre negre i els formatges, en un bol, i els passem per la batedora a velocitat baixa, molt suau, ha de quedar una mica granulat. Montem la Quiche, .- Posem el Salmó al fons, i a sobre la ceba i l’all. .- Posem la Barreja de l’ou, i els formatges. .- Posem el porro per sobre que sobresurti a la nata. Ho enfornem 60 minuts a 180º. Deixem reposar 30 minuts per a que s’atemperi i el poguem tallar còmodament. I res més a dir, que... Molt Bon Profit!!!
==================================
Tema musical: Parisian Cafe
Autor: Aaron Kenny
Biblioteca de Youtube Studio
==================================
#quiche, #quichelorrain, #quichesalmom, #quichesalmonpuerroqueso, #jaumecamprubi, #jaumecamprubihom
#
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada