Reds socials:
/ @kilometre0cat
La Cuina de l’albert
https://www.youtube.com/results?searc...
Cuinateca o La Cuina d’en Jordi Pey
/ @cuinateca
La Cuina d’en Jordi
/ @lacuinadenjordi
Dolça Terra o Cristina Balí
/ @dolcaterra6740
Grups de Cuina recomanats:
Què cuinem avui?
faceboolk: https://www.facebook.com/groups/37499...
Cuina sense collonades
facebook: https://www.facebook.com/groups/22452...
Feim cuina
facebook: https://www.facebook.com/groups/49253...
Blog.: https://lacuinadenjaume.blogspot.com/
YouTube: www.youtube.com/@jaumecamprubi/videos Instagram: https://z-p15.www.instagram.com/jaume... Tik-Tok: Braç de Gitano d’Abergínia Blanca. Ingredients: 2 esberginies blanques mitjanes Sal Oli d’oliva 1 ceba gran 1 pebrot vermell 3 grans d’all 1 pastanaga 1 branca d’api ½ porro Comí, Sal i Pebre negre Pebre vermell dolç 4 tomàquets 350 gr de carn picada, 50% porc 50 % vedella Julivert fresc Formatge de fondre 100 gr Oli d’oliva Sal i pebre negre Parmesà ratllat 60 gr Formatge de fondre 100 gr. 1.- Tallem les albergínies en talls de 70 ml a un cm. 2.- Les oliem i les fornegem a 180º 20/25 minuts. 3.- Mentres tant sofregim la ceba, l’all, i ho tenim 10 minuts. Hi afegim la pastanaga dos minuts més. El pebrot vermell i l’api, dos minuts més. El porro, dos minuts més. I al final els tomàquets. Hi posem el pebre vermell el comí i la sal. I ho ben barregem. Hem començat amb les verdures més dures o que necessiten més cocció. 4.- Fregim a part la carn picada, 50% de vedella i 50% de porc. Hi posem el pebre negre, i la sal, i al final el julivert picat. I no barregem amb el sofregit. 5.- Retirem les albergínies del forn i les col.loquem sobre el paper vegetal i que es montin les unes amb les altres. Què no quedin forats. 6.- Sobre paper de cuina hi posem formatge fondant ratllat extenem les albergínies blanques, i a sobre hi posem la barreja de la carn i el sofregit. 6.- Extenem la barreja per sobre i hi posem formatge fondant ratllat i formatge parmesà, i fem rodolar l’alberginia, aprofitant-nos del paper vegetal. 7.- Un cop tenim el braç de gitano, hi posem formatge de fondre per sobre i ho enfornem a 180º, 15 minuts. Però als últims tres minuts encenem el gratinador a 250º. --------------------------------------------------------------------------- #esberginia #alberginia #blanca #albergíniablanca #esbergíniablanca #braçdegitano #rotllo #rotllodalberginia #sensehidrats #sensepatata #sensegluten --------------------------------------------------------------------------- Tema musical: Bottle of something Autor: TrackTribe Biblioteca de YouTube Studio --------------------------------------------------------------------------- Canals de cuina recomanats: Jo Cuino en Català https://www.facebook.com/groups/10453... Kilòmetre0 de Blanes



Comentaris
Publica un comentari a l'entrada