Braç de Gitano de Patates Laminades. Ingredients, 4 o 5 de patates molt grosses 200 gr de formatge ratllat un raig d’oli Farcit: 400 gr de carn picada al vostre gust. (jo he posat pollastre i cansalada) (50% vedella i 50% porc, 50% vedella i 50% xai, 100%pollastreamb una mica de cançalada, …) 1 ceba gran 6 grans d’all 1 porro 1 pebrot vermell 1 o 2 pebrot verd italià 1 o 2 pastanaga 3 0 4 tomàquets grossos (ratllats i colats) julivert i orenga 200 gr de formatge ratllat, més. Oli d’oliva verge sal i pebre negre pebre vermell fumat Nota: podeu posar més o menys ingredients al vostre gust, o el que tingueu en aquell moment en la nevera. Opcionals al gust: 200 gr de xampinyons 1 carbassó 1 esbergínia (albergínia) 1 tija d’àpit (api) Nota: Jo he especiat el pollastre amb sal, pebre negre, mitja cullereta de curri (opcional), i herbes de Gyros, que és una barreja Grega. Cuinem, 1.- En la plata del forn i posem paper de cuina, i a sobre extenem un sobre de formatge ratllat. A sobre hi posem les patates tallades a rodanxes, d’uns 0,5 cm. I les pintarem amb oli d’oliva,amb sal i pebre negre. Ho deixarem coure al forn a 180º durant 30 minuts. Les patates quedaran cuites, tobes, i s’enganxaran amb el formatge. I les reservem. 2.- Mentres tant en una paella hi posem la carn picada amb un raig d’oli, i l’anem coent i esmicolant amb una llosa de fusta. Hi posem sal i pebre. Fins que sigui una mica torrada i hi posem mig got de vi negre i quan s’hagi reduit la reservem. (Nosaltres ho hem fet amb contra-cuixes de pollastre, per variar, picades en cru i cuites.). 3.- Alhora en una cassola, amb un raig d’oli, hi posem la ceba, i l’all. Uns 10 minuts, i ja hi posem la pastanaga i els pebrots, vermells i verds. 4.- En una paella, a part, fregim els xampinyons. Fins que quedin cruixents, i els reservem. 5.- Tres o quatre minuts després del pebrots, i hi posem el tomàquet ratllat i colat, el julivert i el pebre negre i el pebre vermell fumat. 6.- Un cop el tomàquet ha canviat de color, i ha perdut la humitat i afegim la carn picata ja cuita i els xampinyons ja torrats. 7.- Quant tot està ben integrat apaguem el foc. 8.- Posem mig o un sobre de formatge ratllat dins el sofregit. 9.- Extenem el sofregit a sobre de les patates que ja hem tret del forn, i l’enrotllem. 10.- Ho deixem reposar i ho tornem al forn, pintat amb ou o amb tomàquet, al gust, 10 minuts a 180º. I ja el tenim! Braç de Gitano de Patata laminada. Molt Bon Profit!!! #Braçdegitano #braçdegitanodepatatalaminada #Braç #gitano #patata #receptabraçgitano #jaumecamprubi #jaumecamprubihom ……………………………………………………………………….. Música: Make Love Not War Artista: Patiño Biblioteca de YouTube Studio ………………………………………………………………………...
Braç de Gitano de Patates Laminades. Ingredients, 4 o 5 de patates molt grosses 200 gr de formatge ratllat un raig d’oli Farcit: 400 gr de carn picada al vostre gust. (jo he posat pollastre i cansalada) (50% vedella i 50% porc, 50% vedella i 50% xai, 100%pollastreamb una mica de cançalada, …) 1 ceba gran 6 grans d’all 1 porro 1 pebrot vermell 1 o 2 pebrot verd italià 1 o 2 pastanaga 3 0 4 tomàquets grossos (ratllats i colats) julivert i orenga 200 gr de formatge ratllat, més. Oli d’oliva verge sal i pebre negre pebre vermell fumat Nota: podeu posar més o menys ingredients al vostre gust, o el que tingueu en aquell moment en la nevera. Opcionals al gust: 200 gr de xampinyons 1 carbassó 1 esbergínia (albergínia) 1 tija d’àpit (api) Nota: Jo he especiat el pollastre amb sal, pebre negre, mitja cullereta de curri (opcional), i herbes de Gyros, que és una barreja Grega. Cuinem, 1.- En la plata del forn i posem paper de cuina, i a sobre extenem un sobre de formatge ratllat. A sobre hi posem les patates tallades a rodanxes, d’uns 0,5 cm. I les pintarem amb oli d’oliva,amb sal i pebre negre. Ho deixarem coure al forn a 180º durant 30 minuts. Les patates quedaran cuites, tobes, i s’enganxaran amb el formatge. I les reservem. 2.- Mentres tant en una paella hi posem la carn picada amb un raig d’oli, i l’anem coent i esmicolant amb una llosa de fusta. Hi posem sal i pebre. Fins que sigui una mica torrada i hi posem mig got de vi negre i quan s’hagi reduit la reservem. (Nosaltres ho hem fet amb contra-cuixes de pollastre, per variar, picades en cru i cuites.). 3.- Alhora en una cassola, amb un raig d’oli, hi posem la ceba, i l’all. Uns 10 minuts, i ja hi posem la pastanaga i els pebrots, vermells i verds. 4.- En una paella, a part, fregim els xampinyons. Fins que quedin cruixents, i els reservem. 5.- Tres o quatre minuts després del pebrots, i hi posem el tomàquet ratllat i colat, el julivert i el pebre negre i el pebre vermell fumat. 6.- Un cop el tomàquet ha canviat de color, i ha perdut la humitat i afegim la carn picata ja cuita i els xampinyons ja torrats. 7.- Quant tot està ben integrat apaguem el foc. 8.- Posem mig o un sobre de formatge ratllat dins el sofregit. 9.- Extenem el sofregit a sobre de les patates que ja hem tret del forn, i l’enrotllem. 10.- Ho deixem reposar i ho tornem al forn, pintat amb ou o amb tomàquet, al gust, 10 minuts a 180º. I ja el tenim! Braç de Gitano de Patata laminada. Molt Bon Profit!!! #Braçdegitano #braçdegitanodepatatalaminada #Braç #gitano #patata #receptabraçgitano #jaumecamprubi #jaumecamprubihom ……………………………………………………………………….. Música: Make Love Not War Artista: Patiño Biblioteca de YouTube Studio ………………………………………………………………………...
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada