El meu Gaspatxo.Per a quatre persones. Ingredients, 1 k tomàquets 250 gr pebrot verd italià 85 gr pebrot vermell (escalivat) 200 gr cogombre 1 o 2 grans d’all (al gust) 50 gr d’Oli d’oliva verge 250 ml d’aigua 8 gr de sal (oal gust) 30 ml vinagre de Xerès mitja gr ceba tendra mitjana Guarniment, una torrada de pasta brisa amb llavors ceba picada pebrot vermell picat cogombre picat tomaquets sense pell Cuinem, 1.- Posem en un recipient el tomàquet, el pebrot verd, el pebrot vermell (escalivat o no, o no n’hi posem), el cogombre, l’all, i la ceba, i l’aigua. I els triturem. 2.- Un cop ben triturat ho passem pel xino. 3.- Salem, oliem, i hi posem el vinagre de Xerès, i ho batem, per a emulsionar l’oli. 4.- A la pasta brisa li posem unes llavors, en aquest cas són de sèsam i de carbassa, i la pintem amb ou, i l’enfornem, a 200º 10 o 12 minuts, o fins que estigui daurada. 5.- Fem daus petits de ceba, pebrot verd i pebrot vermell. Hem posat uns tomaquets que hem escaldat abans, els hem pelats, i els hem macerat amb oli, vinagre de Xerès, pebre negre i all (tot triturat). Montem el plat, Amb el setrill fem un cercle d’oli sobre el gaspatxo. Posem el gaspatxo, i la torrada en posició de pont. A sobre els trosset en daus i els tomaquets. I unes fulles d’alfàbrega, flors, …. #Gaspatxo #elmeugaspatxo #gazpacho #gaspatxofantasia #sopafriadeverano #sopafriadetomate #refrescante #elmillorgaspatxo ……………………………………………………………………….. Música: South Of The Border de Audionautix tiene una licencia Atribución 4.0 de Creative Commons. https://creativecommons.org/licenses/... Artista: http://audionautix.com/ ………………………………………………………………………...
El meu Gaspatxo.Per a quatre persones. Ingredients, 1 k tomàquets 250 gr pebrot verd italià 85 gr pebrot vermell (escalivat) 200 gr cogombre 1 o 2 grans d’all (al gust) 50 gr d’Oli d’oliva verge 250 ml d’aigua 8 gr de sal (oal gust) 30 ml vinagre de Xerès mitja gr ceba tendra mitjana Guarniment, una torrada de pasta brisa amb llavors ceba picada pebrot vermell picat cogombre picat tomaquets sense pell Cuinem, 1.- Posem en un recipient el tomàquet, el pebrot verd, el pebrot vermell (escalivat o no, o no n’hi posem), el cogombre, l’all, i la ceba, i l’aigua. I els triturem. 2.- Un cop ben triturat ho passem pel xino. 3.- Salem, oliem, i hi posem el vinagre de Xerès, i ho batem, per a emulsionar l’oli. 4.- A la pasta brisa li posem unes llavors, en aquest cas són de sèsam i de carbassa, i la pintem amb ou, i l’enfornem, a 200º 10 o 12 minuts, o fins que estigui daurada. 5.- Fem daus petits de ceba, pebrot verd i pebrot vermell. Hem posat uns tomaquets que hem escaldat abans, els hem pelats, i els hem macerat amb oli, vinagre de Xerès, pebre negre i all (tot triturat). Montem el plat, Amb el setrill fem un cercle d’oli sobre el gaspatxo. Posem el gaspatxo, i la torrada en posició de pont. A sobre els trosset en daus i els tomaquets. I unes fulles d’alfàbrega, flors, …. #Gaspatxo #elmeugaspatxo #gazpacho #gaspatxofantasia #sopafriadeverano #sopafriadetomate #refrescante #elmillorgaspatxo ……………………………………………………………………….. Música: South Of The Border de Audionautix tiene una licencia Atribución 4.0 de Creative Commons. https://creativecommons.org/licenses/... Artista: http://audionautix.com/ ………………………………………………………………………...
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada