Vichyssoise.Crema de porros per a 4/6 persones Ingredients, 40 gr de mantega 500 gr de porro (sols la part blanca) 1 o 2 cebes tendres 400 gr de patates 1 litre de caldo de pollastre o vegetal 200 ml de nata un pessic de nou moscada farigola julivert pebre negre sal Pel caldo de Pollastre: 1 quart de pollastre 1 porro (la part verda) 1 pastanaga 1,5 l. d’aigua julivert Cuinem, 1.- El primer que farem és el caldo. En aigua freda hi posem el pollastre, el porro a trossos, la pastanaga a trossos, el julivert i l’aigua. - Ho posem a bullir mitja hora. (Si ho voleu vegetarià, feu un caldo amb verdures només) 2.- Fregim el porro i la ceba tallats en daus ben petits, a foc lent durant 10 minuts. Ha de quedar ben tendra. 3.- Quan estàn cuits hi posem les patates, i un instant després el caldo, la sal, el pebre negre, la farigola, el julivert i la nou moscada. Ho deixem coure lentament 25 minuts. 4.- Ho deixem refredar. Retirem el julivert i la farigola, i ho triturem. 5.- Un cop triturat hi afegim la crema de llet. Corregim de sal i ho posem de nou a la nevera dues hores. (Si ho voleu sense crema de llet, poseu-hi simplement llet) 6.- Guarnim rodalles de porro, crustons i pernil. #Vichyssoise #lamillorvichyssoise #sopafredadestiu #lamillorvichyssoise #refrescant #autèntica #jaumecamprubihom #jaumecamprubi
………………………………………………………………………..
Música:
Nº9 Esther's Waltz
Artista:
Esther Abrami
Biblioteca de YouTube Studio
………………………………………………………………………...
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada