Bacallà amb salsa de mantega, llimona i tomaquets. X 4 pers. Bacallà amb una salsa de tomàquet, llimona, mantega i all amb herbes. Ingredients 600 gr de bacallà 2 cullerada d'oli d'oliva 2 cullerades de mantega o 30 gr 4 cebetes, tallades i dividides (blancs i verds) 3 grans d'all, picats sal i pebre al gust 1 pessic de xile vermell o pebre vermell picant (opcional) 400 gr de tomàquets cherry, de colors, tallats per la meitat Mig got de vi blanc El suc d’una llimona 2 cullerades més de mantega (o 30 gr) 1 cullerada de julivert, picat 1 cullerada d'alfàbrega, picada 1 manat d'espàrrecs verds Un grapat de rossinyols Sal d'escates Cuinem, 1.- Escalfem l’oli i la mantega en una paella. Salpebrem el bacallà i els coem 3 minuts per banda, o fins que s’hagi daurat. I reservem. 2.- Afegim els tomàquets a la mantega i a l’oli a la paella i ho coem de 3 a 5 minuts. 3.- Reduïm el foc i hi afegim els alls, la part blanca de les cebes verdes, i els xile vermell. I deixem coure. 4.- Afegim el vi blanc, i deixem 3 minuts més, afegim la llimona i la mantega, la sal i el pebre negre. 5.- Afegim el bacallà, les verdures (la part verde de les cebes tendres, el julivert i l’alfàfrega). 6.- Fem uns espàrrecs a la planxa. (Però primer els posem a bullir deixant la meitat i les puntes fora, 4 minuts, per a que no siguin llenyosos). 7.- Posem la salsa, i el bacallà a sobre, al forn, 10 minuts. 8.- Muntem el plat. Nota: Jo he utilitzat Ghee o Mantega clarificada, que no deixa d’ésser mantega però que li he extret les impureses bullint-la a foc baix, i no perd res de les seves característiques o sabor. #Bacallà #salsa #llimona #mantega #bacallàambsalsademantegaillimona #bacallàambsalsa ------------------------------------------- Tema musical: Here Come The Raindrops Autora: reed Mathis Biblioteca de Youtube Studio --------------------------------------------
Bacallà amb salsa de mantega, llimona i tomaquets. X 4 pers. Bacallà amb una salsa de tomàquet, llimona, mantega i all amb herbes. Ingredients 600 gr de bacallà 2 cullerada d'oli d'oliva 2 cullerades de mantega o 30 gr 4 cebetes, tallades i dividides (blancs i verds) 3 grans d'all, picats sal i pebre al gust 1 pessic de xile vermell o pebre vermell picant (opcional) 400 gr de tomàquets cherry, de colors, tallats per la meitat Mig got de vi blanc El suc d’una llimona 2 cullerades més de mantega (o 30 gr) 1 cullerada de julivert, picat 1 cullerada d'alfàbrega, picada 1 manat d'espàrrecs verds Un grapat de rossinyols Sal d'escates Cuinem, 1.- Escalfem l’oli i la mantega en una paella. Salpebrem el bacallà i els coem 3 minuts per banda, o fins que s’hagi daurat. I reservem. 2.- Afegim els tomàquets a la mantega i a l’oli a la paella i ho coem de 3 a 5 minuts. 3.- Reduïm el foc i hi afegim els alls, la part blanca de les cebes verdes, i els xile vermell. I deixem coure. 4.- Afegim el vi blanc, i deixem 3 minuts més, afegim la llimona i la mantega, la sal i el pebre negre. 5.- Afegim el bacallà, les verdures (la part verde de les cebes tendres, el julivert i l’alfàfrega). 6.- Fem uns espàrrecs a la planxa. (Però primer els posem a bullir deixant la meitat i les puntes fora, 4 minuts, per a que no siguin llenyosos). 7.- Posem la salsa, i el bacallà a sobre, al forn, 10 minuts. 8.- Muntem el plat. Nota: Jo he utilitzat Ghee o Mantega clarificada, que no deixa d’ésser mantega però que li he extret les impureses bullint-la a foc baix, i no perd res de les seves característiques o sabor. #Bacallà #salsa #llimona #mantega #bacallàambsalsademantegaillimona #bacallàambsalsa ------------------------------------------- Tema musical: Here Come The Raindrops Autora: reed Mathis Biblioteca de Youtube Studio --------------------------------------------
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada