Mosaic de Llomillo, amb un ximixurri de taronja.Ingredients: Porc Mosaic 600 gr de llomillo (retirant les puntes) 2 cp de llavors de fonoll 1 cp d'all sec 1 cp de ceba seca 1 cp Farigola seca 2 cs de julivert sec 1 cp de sal fina ½ cp de pebre negre ½ cp pebre vermell picant 1 cs farina tot ús Ratlladura d’una taronja 10 peces amples de pernil Pulim el llomillo o la llaminera del porc, i el tallem en sis trossos. Molem el fonoll, l’all, la ceba, la farigola, el julivet, la sal, el pebre negre, i el pebre vermell picant. Arrebossem el llomillo amb el pols obtingut. Hi espolsem una cullerada de farina i hi barregem la pell ratllada de la taronja. Sobre un film de cuina extès hi posem els talls de pernil, a sobre hi posem el llomillo ben pressionat amb les mans, i enrotllem. Ben apretat. I el reservem a la nevera 30 minuts. Passats els 30 minuts, ja s’ha compactat, i retirem el film. Tornem a extendre un altre film alimentari. A sobre hi posem els talls de pernil muntats entre ells dos o tres centímetres. Posem el llomillo en una punta i amb el film ho fem rodolar. Ben apretat. Lliguem el fillm amb un cordill pels extrems, o bé amb un nus. Si en teniu ho poseu en una bossa amb tancament o al buit, o amb un tancament, per evitar que hi entri aigua. Ho posem una olla amb aigua a bullir. Bullir a baixa temperatura, en aigua a 58º durant 2,5 hores. Quan surti de l’olla, ho deixem refredar a la nevera hermètic tres hores o millor tota la nit. L’endemà li traiem els plàstics i ho eixuguem. I amb un bufador a gas o a la paella amb un raig d’oli, torrem el pernil que emvola el filet. Tan sols un instant, no volem que se’ns desfaci. En fem talls d’uns tres cm., i ho acompanyem de la salsa ximixurri o la que més us agradi. Chimichurri de taronja orenga 1 manat de julivert 2 cp de farigola 1cp de flocs de bitxo 1 gra d'all 1 cp de sal ½ cp de pebre negre 1,5 cs vinagre de vi negre 3 cs d'oli d'oliva 1 taronja sencera pelada tallada a daus petits més el seu suc. Indicacions: Picar el julivert i l’all. Triturar la farigola. Barrejar l’all, el julivert, l’orenga, la farigola, el vinagre de vi, el pebre negre, la sal i el suc de taronja. Tot seguit hi posem la taronja tallada a la sang i partida a trossos. Remeneum fins que es combini. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Música: Bossa Sonsa Autor: Quincas Moreira Biblioteca de YouTube Studio ---------------------------------------------------- #porktenderloinmosaic #porctenderloinmosaicrecipe #llomillodeporc #mosaicdellomillodeporc #receptamosaicdellomillodeporc #jaumecamprubi #jaumecamprubihom ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mosaic de Llomillo, amb un ximixurri de taronja.Ingredients: Porc Mosaic 600 gr de llomillo (retirant les puntes) 2 cp de llavors de fonoll 1 cp d'all sec 1 cp de ceba seca 1 cp Farigola seca 2 cs de julivert sec 1 cp de sal fina ½ cp de pebre negre ½ cp pebre vermell picant 1 cs farina tot ús Ratlladura d’una taronja 10 peces amples de pernil Pulim el llomillo o la llaminera del porc, i el tallem en sis trossos. Molem el fonoll, l’all, la ceba, la farigola, el julivet, la sal, el pebre negre, i el pebre vermell picant. Arrebossem el llomillo amb el pols obtingut. Hi espolsem una cullerada de farina i hi barregem la pell ratllada de la taronja. Sobre un film de cuina extès hi posem els talls de pernil, a sobre hi posem el llomillo ben pressionat amb les mans, i enrotllem. Ben apretat. I el reservem a la nevera 30 minuts. Passats els 30 minuts, ja s’ha compactat, i retirem el film. Tornem a extendre un altre film alimentari. A sobre hi posem els talls de pernil muntats entre ells dos o tres centímetres. Posem el llomillo en una punta i amb el film ho fem rodolar. Ben apretat. Lliguem el fillm amb un cordill pels extrems, o bé amb un nus. Si en teniu ho poseu en una bossa amb tancament o al buit, o amb un tancament, per evitar que hi entri aigua. Ho posem una olla amb aigua a bullir. Bullir a baixa temperatura, en aigua a 58º durant 2,5 hores. Quan surti de l’olla, ho deixem refredar a la nevera hermètic tres hores o millor tota la nit. L’endemà li traiem els plàstics i ho eixuguem. I amb un bufador a gas o a la paella amb un raig d’oli, torrem el pernil que emvola el filet. Tan sols un instant, no volem que se’ns desfaci. En fem talls d’uns tres cm., i ho acompanyem de la salsa ximixurri o la que més us agradi. Chimichurri de taronja orenga 1 manat de julivert 2 cp de farigola 1cp de flocs de bitxo 1 gra d'all 1 cp de sal ½ cp de pebre negre 1,5 cs vinagre de vi negre 3 cs d'oli d'oliva 1 taronja sencera pelada tallada a daus petits més el seu suc. Indicacions: Picar el julivert i l’all. Triturar la farigola. Barrejar l’all, el julivert, l’orenga, la farigola, el vinagre de vi, el pebre negre, la sal i el suc de taronja. Tot seguit hi posem la taronja tallada a la sang i partida a trossos. Remeneum fins que es combini. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Música: Bossa Sonsa Autor: Quincas Moreira Biblioteca de YouTube Studio ---------------------------------------------------- #porktenderloinmosaic #porctenderloinmosaicrecipe #llomillodeporc #mosaicdellomillodeporc #receptamosaicdellomillodeporc #jaumecamprubi #jaumecamprubihom ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada