Ossobucco a la milanesa Ingredients pel Brou, Cuina, Olla amb aigua freda - 2 hores a foc lent, sense sal. 1 ceba, 2 pastanagues, - No bullir 1 àpit, 3 fulles de llorer, - deixar refredar sal, pebre negre en gra, - i aleshores bullir. Amb ossos de vedella i carn. Ingredients Ossobucco, 4 talls de 3 cms - Oli a la paella i ceba en juliana. 10’ farina, - Preparem la farina. Pebrem la carn. 100 gr ceba l’enfarinem retirant el sobrant. 50 ml vi blanc - Retirar les cebes i posar més oli i 40 gr mantega mantega. 50 ml d’oli d’oliva - Afegir l’Ossobucco a foc mig/mig alt. 5’ Sal, pebre negre, sàlvia, farigola i x banda. Romaní, - Desglaçar amb vi blanc. - Abaixar el foc i retornar les cebes. - Posem brou que cobreixi la carn i tapem 30’ - Tombar la carn i 25 minuts més. - Comprobar si està cuit o si li cal més caldo. Ingredients Gremolada o Picada, - Pell d’una llimona i mitja ratllada - Escaldem l’all sense la germinació - 4 grans d’all - Posem al morter l’all, la llimona ratllada, - 1 branca de julivert - 4 fulles de sàlvia, oli i sal i pebre al gust. - Sal i pebre al gust. - Ho piquem i ho barregem tot plegat. - Ho afegim a sobre de la cassola de l’ossobucco i reservem una part en una salsera per si algú en vol més. Ingredients Risotto, 300 gr de¡’arròs carnaroli o arborio, 5 gr de safrà, 50 gr de mantega freda, sal, 1 ceba tendra, 50 ml o ½ got de vi blanc, brou de vedella i 50 gr de formatge grana padano. Cuinem, 1,. Daurar la ceba ben picada amb una anou de mantega. 2.- Abocar-hi l’arròs. 3.- Torrem els grans d’arròs fins que siguin translúcits. 4.- Posar vi i deixar evaporar. 5.- Cobrir amb brou calent amb safrà disolt. Afegir sal. 6.- Quan sigui al dente, apagar el foc. 7.- Afegir formatge parmesà ratllat, i una anou de mantega, 40 gr. i barrejar. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- #ossobuccoalamilanesa, #ossobucoalamilanesa, #ossobucco, #jaumecamprubihom, #jaumecamprubi ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Obra musical: Bittersweet Waltz Autor: Sir Cubworth Biblioteca YouTube Studio ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ossobucco a la milanesa Ingredients pel Brou, Cuina, Olla amb aigua freda - 2 hores a foc lent, sense sal. 1 ceba, 2 pastanagues, - No bullir 1 àpit, 3 fulles de llorer, - deixar refredar sal, pebre negre en gra, - i aleshores bullir. Amb ossos de vedella i carn. Ingredients Ossobucco, 4 talls de 3 cms - Oli a la paella i ceba en juliana. 10’ farina, - Preparem la farina. Pebrem la carn. 100 gr ceba l’enfarinem retirant el sobrant. 50 ml vi blanc - Retirar les cebes i posar més oli i 40 gr mantega mantega. 50 ml d’oli d’oliva - Afegir l’Ossobucco a foc mig/mig alt. 5’ Sal, pebre negre, sàlvia, farigola i x banda. Romaní, - Desglaçar amb vi blanc. - Abaixar el foc i retornar les cebes. - Posem brou que cobreixi la carn i tapem 30’ - Tombar la carn i 25 minuts més. - Comprobar si està cuit o si li cal més caldo. Ingredients Gremolada o Picada, - Pell d’una llimona i mitja ratllada - Escaldem l’all sense la germinació - 4 grans d’all - Posem al morter l’all, la llimona ratllada, - 1 branca de julivert - 4 fulles de sàlvia, oli i sal i pebre al gust. - Sal i pebre al gust. - Ho piquem i ho barregem tot plegat. - Ho afegim a sobre de la cassola de l’ossobucco i reservem una part en una salsera per si algú en vol més. Ingredients Risotto, 300 gr de¡’arròs carnaroli o arborio, 5 gr de safrà, 50 gr de mantega freda, sal, 1 ceba tendra, 50 ml o ½ got de vi blanc, brou de vedella i 50 gr de formatge grana padano. Cuinem, 1,. Daurar la ceba ben picada amb una anou de mantega. 2.- Abocar-hi l’arròs. 3.- Torrem els grans d’arròs fins que siguin translúcits. 4.- Posar vi i deixar evaporar. 5.- Cobrir amb brou calent amb safrà disolt. Afegir sal. 6.- Quan sigui al dente, apagar el foc. 7.- Afegir formatge parmesà ratllat, i una anou de mantega, 40 gr. i barrejar. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- #ossobuccoalamilanesa, #ossobucoalamilanesa, #ossobucco, #jaumecamprubihom, #jaumecamprubi ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Obra musical: Bittersweet Waltz Autor: Sir Cubworth Biblioteca YouTube Studio ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada