Pastís de Poma amb CrumbleIngredients, 110 gr mantega o ghee 150 gr sucre morè 3 ous 210 gr farina tot ús 1 cp canyella 1 cp llevat Royal 1 pessic de sal 1 iogurt grec 350 gr poma Golden trossejada 2 cs de suc de llimona 1 cs vainilla Cobertura de Crumble: 50 gr mantega freda 50 gr sucre morè 100 gr farina Cuinem, Barregem la mantega amb el sucre. Seguidament incorporem els ous, un per un, i barrrejant. En un o un colador, hi aboquem la farina, la canyella, el llevat i la sal, i els tamisem a sobre la primera barreja, i ho barregem tot plegat. Hi afegim la llet i ho tornem a barrejar. A continuació pelem i tallem les pomes golden en trossos, les barregem amb el suc de llimona i dues cullerades de sucre morè i ho incorporem a la barreja anterior. Untem el motlle amb mantega i l’enfarinem, o hi posem paper de cuina. Aboquem el contingut de la barreja dins del motlle. Fem el Crumble: Crumble vé de l’anglès i vol dir Esmicolat. Apretem la mantega freda amb la farina i amb el sucre amb els dits. Deixant-ho com si fossin serradures. Aquestes serradures, no compactes, les posem a sobre de la barreja de dins el motlle. I ho enfornem a 180º, de 40 a 45 minuts, o fins que li clavem un escuradents i surti net. No obrir el forn fins el final, ja què baixaria la temperatura interior, i el pastís no pujaria. Un cop Surti del forn es deixa refredar 10 minuts, i se li posa sucre glass. Es serveis amb una cullerada de nata o de crème fraîche. ========================================================= Canon in D Major de Kevin MacLeod tiene una licencia Atribución 4.0 de Creative Commons. https://creativecommons.org/licenses/... Fuente: http://incompetech.com/music/royalty-... Artista: http://incompetech.com/ ========================================================== #pastísdepoma #poma #crumble #pastísdepomaambcrumble #jaumecamprubi --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pastís de Poma amb CrumbleIngredients, 110 gr mantega o ghee 150 gr sucre morè 3 ous 210 gr farina tot ús 1 cp canyella 1 cp llevat Royal 1 pessic de sal 1 iogurt grec 350 gr poma Golden trossejada 2 cs de suc de llimona 1 cs vainilla Cobertura de Crumble: 50 gr mantega freda 50 gr sucre morè 100 gr farina Cuinem, Barregem la mantega amb el sucre. Seguidament incorporem els ous, un per un, i barrrejant. En un o un colador, hi aboquem la farina, la canyella, el llevat i la sal, i els tamisem a sobre la primera barreja, i ho barregem tot plegat. Hi afegim la llet i ho tornem a barrejar. A continuació pelem i tallem les pomes golden en trossos, les barregem amb el suc de llimona i dues cullerades de sucre morè i ho incorporem a la barreja anterior. Untem el motlle amb mantega i l’enfarinem, o hi posem paper de cuina. Aboquem el contingut de la barreja dins del motlle. Fem el Crumble: Crumble vé de l’anglès i vol dir Esmicolat. Apretem la mantega freda amb la farina i amb el sucre amb els dits. Deixant-ho com si fossin serradures. Aquestes serradures, no compactes, les posem a sobre de la barreja de dins el motlle. I ho enfornem a 180º, de 40 a 45 minuts, o fins que li clavem un escuradents i surti net. No obrir el forn fins el final, ja què baixaria la temperatura interior, i el pastís no pujaria. Un cop Surti del forn es deixa refredar 10 minuts, i se li posa sucre glass. Es serveis amb una cullerada de nata o de crème fraîche. ========================================================= Canon in D Major de Kevin MacLeod tiene una licencia Atribución 4.0 de Creative Commons. https://creativecommons.org/licenses/... Fuente: http://incompetech.com/music/royalty-... Artista: http://incompetech.com/ ========================================================== #pastísdepoma #poma #crumble #pastísdepomaambcrumble #jaumecamprubi --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada