Pastís de poma, 4 pomes vermelles 3 ous 1 ½ tassa de sucre 2 tasses de farina de blat de força 1 sobre de llevat Royal el suc i la pela d’una llimona 1 cp de canyella 80 ml d’oli 50 ml de llet més canyella, sucre i suc de llimona per a les pomes. Cuinem, - Tallem les pomes amb una mandolina o molt igualetes, en mitges llunes planes, i les barregem amb una mica de sucre i la canyella. I reservem. - Barregem el sucre, els ous, la llet, la canyella, l’oli, la farina i el llevat i en fem una crema. - Untem un motlle de 26 cm amb oli o mantega i li espolsem farina, i li aboquem la crema dins. - Dins del motlle i la crema i posem els talls de poma, amb la part vermella a sobre, un al costat de l’altre fen un cercle. Quan estigui complert en fem un altre a dintre. - Ho enfornem a 180º amb el forn precalentat, 60 minuts o fins que estigui daurat i hi clavem un escuradents al mig i surti net. Sinó esperem 5 o 10 minuts més. -I espolsem sucre glaç per sobre. Nota: - Jo he fet amb un motlle de 23 cm ja què no tenia el de 26 - També es pot fer en un motlle allargat, posant-hi la poma en filera. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- #pastís #poma #pasatísdepoma #padepessic #padepessicambpoma #pastissos #postres ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Música: Winter Ride Autor: Twin Musicom Biblioteca de YouTube Studio -------------------------------------------------------------
Pastís de poma, 4 pomes vermelles 3 ous 1 ½ tassa de sucre 2 tasses de farina de blat de força 1 sobre de llevat Royal el suc i la pela d’una llimona 1 cp de canyella 80 ml d’oli 50 ml de llet més canyella, sucre i suc de llimona per a les pomes. Cuinem, - Tallem les pomes amb una mandolina o molt igualetes, en mitges llunes planes, i les barregem amb una mica de sucre i la canyella. I reservem. - Barregem el sucre, els ous, la llet, la canyella, l’oli, la farina i el llevat i en fem una crema. - Untem un motlle de 26 cm amb oli o mantega i li espolsem farina, i li aboquem la crema dins. - Dins del motlle i la crema i posem els talls de poma, amb la part vermella a sobre, un al costat de l’altre fen un cercle. Quan estigui complert en fem un altre a dintre. - Ho enfornem a 180º amb el forn precalentat, 60 minuts o fins que estigui daurat i hi clavem un escuradents al mig i surti net. Sinó esperem 5 o 10 minuts més. -I espolsem sucre glaç per sobre. Nota: - Jo he fet amb un motlle de 23 cm ja què no tenia el de 26 - També es pot fer en un motlle allargat, posant-hi la poma en filera. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- #pastís #poma #pasatísdepoma #padepessic #padepessicambpoma #pastissos #postres ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Música: Winter Ride Autor: Twin Musicom Biblioteca de YouTube Studio -------------------------------------------------------------
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada