Pastís Sacher Ingredients pa de pessic, 175 gr sucre 175 gr mantega 175 gr xocolata amarg 70% 100 gr farina tot ús 50 gr farina d’ametlla 7 ous 1 cs vainilla 1 cp sal més 300 gr melmelada d’albercoc més 50 ml d’aigua Cobertura, 225 gr de xocolata negra 70% 110 gr de mantega 110 gr de sucre llustre o glas 150 ml d’aigua Cuinem, 1.- Fonem la xocolata de 175% al bany maria. 2.- batem el sucre amb la mantega i la vainilla. 3.- hi afegim un a un els 7 rovells d’ou 4.- afegim la xocolata a temperatura ambient (1) 5.- afegim les farines amb moviments envolvents 6.- afegim les clares d’ou a punt neu (amb una mica de sal) 7.- posem al motlle 8.- enfornem a 150/160º 60 minuts. Forn a dalt i a baix, i posem la reixeta al mig. Fem la prova de l'escuradents. Punxem i si surt net està cuit. NO obrim el forn, abans, en cap moment. 9.- Deixem templar el pastís, i desmotllem 10.- Escalfem la melmelada, amb 30 ml d’aigua, per a que quedi clara, la triturem i la deixem atemperar. Hem fet un puré suau. Li podem afegir dues cullerades de rom. 11.- Partim el pastís i hi posem la melmelada per dins, a les dues bandes, i per sobre i les vores. 12.- Posem al congelador de 30 minuts a 3 hores. 13.- a)Posem els 225 gr de xocolata negra al bany maria. b)Posem els 150 ml d’aigua, els 110 gr de sucre llustre i els 110 gr de mantega en un pot i els hi fem arrancar el bull. Aboquem la segona barreja sobre la xocolata ja desfeta i els barregem be fins que tot estigui molt integrat. 14.- Cobrim amb la cobertura. 15.- Si volem una capa de xocolata més gruixuda, posem al congelador el pastís una estona, i tornem a donar-li una altra capa de xocolata. 13.- Deixem refredar a la nevera al menys 3 hores abans de servir, millor tota la nit. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- #sacher, #pastíssacher, #jaumecamprubi, #jaumecamprubihom, #receptasacher, #receptapastissacher ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Música: Serenade, Op 6, A far cry Autor: Josef Suk Biblioteca de YouTuve Studio -----------------------------------------------------------
Pastís Sacher Ingredients pa de pessic, 175 gr sucre 175 gr mantega 175 gr xocolata amarg 70% 100 gr farina tot ús 50 gr farina d’ametlla 7 ous 1 cs vainilla 1 cp sal més 300 gr melmelada d’albercoc més 50 ml d’aigua Cobertura, 225 gr de xocolata negra 70% 110 gr de mantega 110 gr de sucre llustre o glas 150 ml d’aigua Cuinem, 1.- Fonem la xocolata de 175% al bany maria. 2.- batem el sucre amb la mantega i la vainilla. 3.- hi afegim un a un els 7 rovells d’ou 4.- afegim la xocolata a temperatura ambient (1) 5.- afegim les farines amb moviments envolvents 6.- afegim les clares d’ou a punt neu (amb una mica de sal) 7.- posem al motlle 8.- enfornem a 150/160º 60 minuts. Forn a dalt i a baix, i posem la reixeta al mig. Fem la prova de l'escuradents. Punxem i si surt net està cuit. NO obrim el forn, abans, en cap moment. 9.- Deixem templar el pastís, i desmotllem 10.- Escalfem la melmelada, amb 30 ml d’aigua, per a que quedi clara, la triturem i la deixem atemperar. Hem fet un puré suau. Li podem afegir dues cullerades de rom. 11.- Partim el pastís i hi posem la melmelada per dins, a les dues bandes, i per sobre i les vores. 12.- Posem al congelador de 30 minuts a 3 hores. 13.- a)Posem els 225 gr de xocolata negra al bany maria. b)Posem els 150 ml d’aigua, els 110 gr de sucre llustre i els 110 gr de mantega en un pot i els hi fem arrancar el bull. Aboquem la segona barreja sobre la xocolata ja desfeta i els barregem be fins que tot estigui molt integrat. 14.- Cobrim amb la cobertura. 15.- Si volem una capa de xocolata més gruixuda, posem al congelador el pastís una estona, i tornem a donar-li una altra capa de xocolata. 13.- Deixem refredar a la nevera al menys 3 hores abans de servir, millor tota la nit. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- #sacher, #pastíssacher, #jaumecamprubi, #jaumecamprubihom, #receptasacher, #receptapastissacher ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Música: Serenade, Op 6, A far cry Autor: Josef Suk Biblioteca de YouTuve Studio -----------------------------------------------------------
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada