Tomàquets farcits al forn,Recepta per a dotze tomàquets o 6 persones. Ingredients, 12 tomàquets grossos i vermells 150 gr carn picada de vedella 150 gr carn picada de porc 1 tassa escassa d’arròs llarg / basmati. Herbes (farigola, romaní, ...), 4 grans d’all, julivert 240 gr de ceba picada, o una ceba gran 130 gr de xampinyons espècies: canyella, clau, pebre negre i vermell i comí. I un pessic de curri(opcional) Un grapat de pinyons Un grapat de panses Formatge Emmental o de fondre Cuinem, 1.- En una paella amb oli hi posem la carn, i mentres es fregeix l’anem esmicolant amb una llosa de fusta. Un cop feta la reservem. 2.- Fregim els xampinyons i els deixem ben torrats. Els reservem. 3.- Bullim l’arròs Basmati, durant 8/9 minuts. Quedarà una mica cru. 4.- Fregim una ceba, i l’all, i quan estigui caramelitzada hi posem les carns, els xampinyons, les herbes, i les espcècies. Hi posem també els pinyons i les panses. 5.- Barregem l’arròs amb el sofregit. 6.- Tallem els tomàquets per la part de dalt, deixant com una tapa d’una olla. Els buidem amb una cullera i els omplim amb el sobregit i l’arròs. Apretant el farcit cap a dins, que quedi compacta. 7.- Hi posem un grapadet de formatge Emmental a sobre i tapem amb la tapa del tomàquet. Posem un rajolí d’oli per sobre. 8.- Enfornem a 180º 25 minuts, més 3 minuts a 220º per a rostir-lo una mica. 9.- i servim. Nota: El farcit no ha de quedar dur com una mandonguilla. Ha de quedar solt, i molt aromàtic. Es pot acompanyar d’una amanida. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- #tomàquetsfarcits #tomàquetsfarcitsalforn #tomàquetsfarcitsambcarnarròsiespècies #jaumecamprubi #jaumecamprubihom ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tema musical: Who can say Autor: The 126ers. Biblioteca de Youtube Studio -----------------------------------------------------
Tomàquets farcits al forn,Recepta per a dotze tomàquets o 6 persones. Ingredients, 12 tomàquets grossos i vermells 150 gr carn picada de vedella 150 gr carn picada de porc 1 tassa escassa d’arròs llarg / basmati. Herbes (farigola, romaní, ...), 4 grans d’all, julivert 240 gr de ceba picada, o una ceba gran 130 gr de xampinyons espècies: canyella, clau, pebre negre i vermell i comí. I un pessic de curri(opcional) Un grapat de pinyons Un grapat de panses Formatge Emmental o de fondre Cuinem, 1.- En una paella amb oli hi posem la carn, i mentres es fregeix l’anem esmicolant amb una llosa de fusta. Un cop feta la reservem. 2.- Fregim els xampinyons i els deixem ben torrats. Els reservem. 3.- Bullim l’arròs Basmati, durant 8/9 minuts. Quedarà una mica cru. 4.- Fregim una ceba, i l’all, i quan estigui caramelitzada hi posem les carns, els xampinyons, les herbes, i les espcècies. Hi posem també els pinyons i les panses. 5.- Barregem l’arròs amb el sofregit. 6.- Tallem els tomàquets per la part de dalt, deixant com una tapa d’una olla. Els buidem amb una cullera i els omplim amb el sobregit i l’arròs. Apretant el farcit cap a dins, que quedi compacta. 7.- Hi posem un grapadet de formatge Emmental a sobre i tapem amb la tapa del tomàquet. Posem un rajolí d’oli per sobre. 8.- Enfornem a 180º 25 minuts, més 3 minuts a 220º per a rostir-lo una mica. 9.- i servim. Nota: El farcit no ha de quedar dur com una mandonguilla. Ha de quedar solt, i molt aromàtic. Es pot acompanyar d’una amanida. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- #tomàquetsfarcits #tomàquetsfarcitsalforn #tomàquetsfarcitsambcarnarròsiespècies #jaumecamprubi #jaumecamprubihom ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tema musical: Who can say Autor: The 126ers. Biblioteca de Youtube Studio -----------------------------------------------------
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada