Cassoletes de poma i Crumble.Ingredients, Per a la pasta: 145 g de mantega 240 g de farina 80 g de sucre morè 1 ou 1/2 culleradeta de llevat en pols 1 pessic de sal Per al farcit: 4-5 pomes 1 cullerada de canyella 60 g de sucre morè 40 ml d'aigua (per a disoldre la maizena) 1 cullerada de maizena També anous, panses i rom. (o brandi) Crumble: 50 gr mantega 50 gr sucre morè 80 gr farina més sucre llustre o glas pel final. Preparació: - Remullem les panses amb rom o brandi, i reservem. - Tallem les anous a trossets. - Per al farcit, peleu les 4 pomes i talleu-les a daus petits. - Remeneu la maizena i l'aigua fins que quedi suau. - Cuineu les pomes, el sucre, la canyella i l'aigua amb la maizena a foc lent en una olla durant 5-6 minuts. Al final barrejar-hi les panses i les anous. - Abocar en un bol i reservar. - Per fer la pasta, barrejar tots els ingredients, pastar-los i formar una bola. Deixar-ho reposar 30 minuts, a la nevera. - Untar el motlle de magdalenes amb mantega i espolsar-hi farina - Dividiu la pasta en boles i posar-les als gots de magdalenes untats. - Esteneu la massa amb un got o amb les mans, formant les cassoletes. (El got escalfat amb el palmell de la mà, que no sigui fred) (Per a evitar que s’ens enganxi la pasta). Punxeu la base amb una forquilla. - Preescalfeu el forn a 180 °C de calor superior/inferior. Deixar reposar fins que el forn sigui calent. -Abocar el farcit a les cassoletes. - i per sobre posar-hi la pasta esmicolada. Coure al forn preescalfat durant uns 30 minuts, a 180ºC. No traieu del motlle fins que s'hagin refredat completament. Finalment un cop tret del motlle espolsar-hi per sobre sucre en pols. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ #tartaletes, #tartaletesdepoma, #casssoletesdepoma, #casssoletes, #pastissets, #pastissetsdepoma, #jaumecamprubi, #jaumecamprubihom, ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tema musical: La Docerola Autor: Quincas Moreira Biblioteca de Youtube Studio. --------------------------------------------------------
Cassoletes de poma i Crumble.Ingredients, Per a la pasta: 145 g de mantega 240 g de farina 80 g de sucre morè 1 ou 1/2 culleradeta de llevat en pols 1 pessic de sal Per al farcit: 4-5 pomes 1 cullerada de canyella 60 g de sucre morè 40 ml d'aigua (per a disoldre la maizena) 1 cullerada de maizena També anous, panses i rom. (o brandi) Crumble: 50 gr mantega 50 gr sucre morè 80 gr farina més sucre llustre o glas pel final. Preparació: - Remullem les panses amb rom o brandi, i reservem. - Tallem les anous a trossets. - Per al farcit, peleu les 4 pomes i talleu-les a daus petits. - Remeneu la maizena i l'aigua fins que quedi suau. - Cuineu les pomes, el sucre, la canyella i l'aigua amb la maizena a foc lent en una olla durant 5-6 minuts. Al final barrejar-hi les panses i les anous. - Abocar en un bol i reservar. - Per fer la pasta, barrejar tots els ingredients, pastar-los i formar una bola. Deixar-ho reposar 30 minuts, a la nevera. - Untar el motlle de magdalenes amb mantega i espolsar-hi farina - Dividiu la pasta en boles i posar-les als gots de magdalenes untats. - Esteneu la massa amb un got o amb les mans, formant les cassoletes. (El got escalfat amb el palmell de la mà, que no sigui fred) (Per a evitar que s’ens enganxi la pasta). Punxeu la base amb una forquilla. - Preescalfeu el forn a 180 °C de calor superior/inferior. Deixar reposar fins que el forn sigui calent. -Abocar el farcit a les cassoletes. - i per sobre posar-hi la pasta esmicolada. Coure al forn preescalfat durant uns 30 minuts, a 180ºC. No traieu del motlle fins que s'hagin refredat completament. Finalment un cop tret del motlle espolsar-hi per sobre sucre en pols. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ #tartaletes, #tartaletesdepoma, #casssoletesdepoma, #casssoletes, #pastissets, #pastissetsdepoma, #jaumecamprubi, #jaumecamprubihom, ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tema musical: La Docerola Autor: Quincas Moreira Biblioteca de Youtube Studio. --------------------------------------------------------
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada