Cucurutxos de Pollastre i de Gambetes (cons, tortitas o wraps)Ingredients, 1 paquet de tortitas Mexicanes de blat o de blat de moro. 1 cuixa i 1 contracuixa de pollastre, o dos pits de pollastre. Barreja d’herbes o espècies pel pollastre. (herbes de la Provença, o Gyros grec, ...). 150 gr xampinyons 4 cullerades d’arròs basmati bullit 25 gr anous 1 cebeta 1 ceba gran 1 cabdell d’enciam 3 grans d’all 2 tomàquets Condiment: pebre negre, xile o pebre vermell picant (opcional)i sal, za’atar,... formatge crema i un iogurt 6 peces de tortitas mexicanes ou i llavors de sèsam iogurt extra i cebollí ----- gambes formatge crema i un iogurt espàrrec blanc un ou dur cebeta enciam iogurt extra i anet. 1.- Tallem la Tortilla mexicana per la meitat, en farem cucurutxos, els enganxarem amb ou i els hi clavarem amb un escuradents. Quan estiguin enganxats els pintarem amb ou i els hi espolsarem llavors de sèsam. En un forn preescalfat a 180º ho tindrem 9 o 10 minuts, i si és amb ventilador 170º. Deixem refredar i treiem l’escuradents i fem el farcit. 2.- Pollastre: El podeu fer a la paella, al grill o al forn. -Fregim en una paella amb un raig d’oli el pollastre, salat i pebrat, i amb les herbes aromàtiques que volgueu. Quan sigui rosset li possem dos tomàquets madurs a daus, i dos minuts després un raig de vi blanc. I ho tapem i ho anirem tombant. Ho tindrem fins que es desprengui la carn dels ossos. -Quan sigui fet, apaguem el foc i el deixem refredar. 3.- Fregim la ceba amb l’all, a trossets ben petits. I reservem. 4.- A un formatge crema li barregem un iogurt, i dividim en dues parts, una serà pel pollastre i l’altra per a les gambetes. Pel pollastre: Salem i pebrem, i hi posem les espècies que volguem. Si hi voleu donar xispa, una mica de xile en escates torrat, anirà perfecte. Per a les gambetes: Salem i pebrem, i hi posem un raig de suc de llimona i julivert picat. 5.- Esmicolem el Pollastre per a barrejar els ingredients. Barregem el pollastre amb la ceba i l’all, les xampinyons, arròs bullit basmati, les anous i el formatge crema amb iogurt condimentat. 5.- Omplim els cucurutxos i acambem amb iogurt i cebollí. I ja podem emplatar. Gambes: .- Fem les gambetes al vapor. .- Tallem a trossos petits l’enciam, de cebeta tendra, i espàrrec blanc. Fem un ou dur. .- Barregem les gambetes amb l’enciam, cebeta tendra, l’espàrrec blanc, un ou dur picat, amb el formatge crema i iogurt que hem preparat abans i hi posem anet picat per fora. Emplatem. ------------------------------------------------------------------------------------------------------- #cucurutxos #cucurutxosdepollastre #wrapsdepollastre #consdepollastre #jaumecamprubi #jaumecamprubihom --------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tema musical: Nº1 A Minor Waltz Autor: Esther Abrami Biblioteca de YouTube Studio ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cucurutxos de Pollastre i de Gambetes (cons, tortitas o wraps)Ingredients, 1 paquet de tortitas Mexicanes de blat o de blat de moro. 1 cuixa i 1 contracuixa de pollastre, o dos pits de pollastre. Barreja d’herbes o espècies pel pollastre. (herbes de la Provença, o Gyros grec, ...). 150 gr xampinyons 4 cullerades d’arròs basmati bullit 25 gr anous 1 cebeta 1 ceba gran 1 cabdell d’enciam 3 grans d’all 2 tomàquets Condiment: pebre negre, xile o pebre vermell picant (opcional)i sal, za’atar,... formatge crema i un iogurt 6 peces de tortitas mexicanes ou i llavors de sèsam iogurt extra i cebollí ----- gambes formatge crema i un iogurt espàrrec blanc un ou dur cebeta enciam iogurt extra i anet. 1.- Tallem la Tortilla mexicana per la meitat, en farem cucurutxos, els enganxarem amb ou i els hi clavarem amb un escuradents. Quan estiguin enganxats els pintarem amb ou i els hi espolsarem llavors de sèsam. En un forn preescalfat a 180º ho tindrem 9 o 10 minuts, i si és amb ventilador 170º. Deixem refredar i treiem l’escuradents i fem el farcit. 2.- Pollastre: El podeu fer a la paella, al grill o al forn. -Fregim en una paella amb un raig d’oli el pollastre, salat i pebrat, i amb les herbes aromàtiques que volgueu. Quan sigui rosset li possem dos tomàquets madurs a daus, i dos minuts després un raig de vi blanc. I ho tapem i ho anirem tombant. Ho tindrem fins que es desprengui la carn dels ossos. -Quan sigui fet, apaguem el foc i el deixem refredar. 3.- Fregim la ceba amb l’all, a trossets ben petits. I reservem. 4.- A un formatge crema li barregem un iogurt, i dividim en dues parts, una serà pel pollastre i l’altra per a les gambetes. Pel pollastre: Salem i pebrem, i hi posem les espècies que volguem. Si hi voleu donar xispa, una mica de xile en escates torrat, anirà perfecte. Per a les gambetes: Salem i pebrem, i hi posem un raig de suc de llimona i julivert picat. 5.- Esmicolem el Pollastre per a barrejar els ingredients. Barregem el pollastre amb la ceba i l’all, les xampinyons, arròs bullit basmati, les anous i el formatge crema amb iogurt condimentat. 5.- Omplim els cucurutxos i acambem amb iogurt i cebollí. I ja podem emplatar. Gambes: .- Fem les gambetes al vapor. .- Tallem a trossos petits l’enciam, de cebeta tendra, i espàrrec blanc. Fem un ou dur. .- Barregem les gambetes amb l’enciam, cebeta tendra, l’espàrrec blanc, un ou dur picat, amb el formatge crema i iogurt que hem preparat abans i hi posem anet picat per fora. Emplatem. ------------------------------------------------------------------------------------------------------- #cucurutxos #cucurutxosdepollastre #wrapsdepollastre #consdepollastre #jaumecamprubi #jaumecamprubihom --------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tema musical: Nº1 A Minor Waltz Autor: Esther Abrami Biblioteca de YouTube Studio ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada