Pastís d’esbergínia i carn picadaIngredients, 1-2 patates 150 gr carn picada 3 esbergínies 1 ceba mig pebrot verd mig pebrot vermell 2 grans d’all 1 tomàquet sal pebre negre pebre vermell curri Beixamel, 1 cullerada de mantega 1 cullerada de farina ½ tassa de llet sal pebre blanc nou moscada formatge ratllat de fondre Cuinem, 1. Tallem l’esbergínia a tires fines i les posem en un bol amb sal i aigua 30 minuts.Les escorrem i les eixuguem amb paper de cuina. 2. Tallem les patates en rodanxes fines i les fregim amb oli. 3. En una paella hi posem oli i la ceba fins que canvii el color. 4. Afegim la carn fins que sigui cuita. 5. Afegim el pebrot verd, el vermell. 6. Afegim el tomàquet, la sal, el pebre negre i el curri. 7. Per a la salsa beixamel escalfem la mantega en un pot, i hi afegim la farina ja fora del foc. 8. Tornem al foc i hi afegim la llet poc a poc i remenant constantment fins que bulli. 9. Hi afegim la sal, el pebre blanc, la sal i la nou moscada, i remenar fins que comenci a espesar. 10. Posem 3 tires d’esbergínia encreuada en un bol petit i tot segui hi afegim sofregit, una capa de patates i sofregit, les capes que volguem. 11. Tombem el bol i el posem en un plat d’enfornar. 12. Cubrim el plat amb una capa de beixamel i formatge per fondre. 13. Fornegem la plata en un forn preescalfat a 200º de 20 a 30 minuts, o fins que el formatge s’hagi daurat. 14. Podem acompanyar d’un plat d’arròs bullit. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Títol: Pont Being - Go By Ocean Autor: Ryan MacCaffrey Biblioteca de YouTube Studio ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ #Pastísesbergínia #PastísAlbergínia #Pastísindividualalbergínia #pastísalbergíniafarcitdecarnpicada #jaumecamprubihom #jaumecamprubi ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pastís d’esbergínia i carn picadaIngredients, 1-2 patates 150 gr carn picada 3 esbergínies 1 ceba mig pebrot verd mig pebrot vermell 2 grans d’all 1 tomàquet sal pebre negre pebre vermell curri Beixamel, 1 cullerada de mantega 1 cullerada de farina ½ tassa de llet sal pebre blanc nou moscada formatge ratllat de fondre Cuinem, 1. Tallem l’esbergínia a tires fines i les posem en un bol amb sal i aigua 30 minuts.Les escorrem i les eixuguem amb paper de cuina. 2. Tallem les patates en rodanxes fines i les fregim amb oli. 3. En una paella hi posem oli i la ceba fins que canvii el color. 4. Afegim la carn fins que sigui cuita. 5. Afegim el pebrot verd, el vermell. 6. Afegim el tomàquet, la sal, el pebre negre i el curri. 7. Per a la salsa beixamel escalfem la mantega en un pot, i hi afegim la farina ja fora del foc. 8. Tornem al foc i hi afegim la llet poc a poc i remenant constantment fins que bulli. 9. Hi afegim la sal, el pebre blanc, la sal i la nou moscada, i remenar fins que comenci a espesar. 10. Posem 3 tires d’esbergínia encreuada en un bol petit i tot segui hi afegim sofregit, una capa de patates i sofregit, les capes que volguem. 11. Tombem el bol i el posem en un plat d’enfornar. 12. Cubrim el plat amb una capa de beixamel i formatge per fondre. 13. Fornegem la plata en un forn preescalfat a 200º de 20 a 30 minuts, o fins que el formatge s’hagi daurat. 14. Podem acompanyar d’un plat d’arròs bullit. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Títol: Pont Being - Go By Ocean Autor: Ryan MacCaffrey Biblioteca de YouTube Studio ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ #Pastísesbergínia #PastísAlbergínia #Pastísindividualalbergínia #pastísalbergíniafarcitdecarnpicada #jaumecamprubihom #jaumecamprubi ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada