Pastís Red Velvet.Pa de pessic, Ingredients, 3 ous 200 gr/1 tassa/o 2 iogurts/…. de Sucre 125 ml/1/2 tassa/ o 1 iogurt/.. d’oli vegetal suau (girasol) 125 ml/1/2 tassa/ o 1 iogurt/.. de Iogurt natural 200 gr/ 1,5 tasses/o 3 iogurts/ de farina de tot ús 10 gr de cacao en pols sense sucre 1 sobre de llevat Royal o 16 gr de l’equivalent d’altres marques 1 cullereta de postres de sal 1 cullera de sopa de vinagre 2 culleretes de postres d’essència de vainilla 1,5 culleretes de postres de colorant en gel Per a mesurar culleretes i culleres utilitzeu els medidors oficials, de tbsp (table spoon): cullera de sopa i tsp (tea spoon): cullera de tè. Fem el pa de pessic pel Red Velvet, 1.- Barregem els sòlits: La farina, el llevat, la sal, i el cacao en pols. I reservem. 2.- Barregem el sucre, amb l’oli, el vinagre i l’essència de vainilla. Un cop ben batut hi afegim els ous, un a un, i batem de nou. 3.- A sobre de la barreja del sucre i de l’oli, hi aboquem la meitat dels sòlits, la farina. Ben barregem i hi afegim l’altre meitat. 4.- Hi afegim el colorant en gel. És important que sigui en gel, ja què els que he trobat al super i són líquits no tenyeixen prou. 5.- Enfornem a 150º amb ventilador, o 170 a dalt i abaix, durant 35 minuts. Hi posem l’escuradents per a comprobar que no s’enganxa si està cuit el treiem, sinó esperem uns minuts més. 6.- El deixem refredar completament. Cobertura: 150 gr de mantega tova 300 gr sucre llustre o glas 375 gr formatge crema tipus Philadelphia 2 culleretes de postres de vainilla 1.- batre la mantega amb el sucre. 2.- Afegir-hi el formatge crema 3.- Afergir-hi la vainilla 4.- Reservar a la nevera. Almíbar: Per a posar dins al pastís abans de la cobertura. 4 cullerades d’aigua 4 cullerades de sucre glas Bullir fins que espesseixi. i.... Molt Bon Red Velvet!!!! -------------------------------------------------------------------------------- Tema musical: Parisian Cafe Autor: Aaron Kenny Biblioteca de YouTube Studio -------------------------------------------------------------------------------- #RedVelvet #redvelvetrecipe #receptaredvelvet #receptapastísredvelvet #jaumecamprubi #jaumecamprubihom
Pastís Red Velvet.Pa de pessic, Ingredients, 3 ous 200 gr/1 tassa/o 2 iogurts/…. de Sucre 125 ml/1/2 tassa/ o 1 iogurt/.. d’oli vegetal suau (girasol) 125 ml/1/2 tassa/ o 1 iogurt/.. de Iogurt natural 200 gr/ 1,5 tasses/o 3 iogurts/ de farina de tot ús 10 gr de cacao en pols sense sucre 1 sobre de llevat Royal o 16 gr de l’equivalent d’altres marques 1 cullereta de postres de sal 1 cullera de sopa de vinagre 2 culleretes de postres d’essència de vainilla 1,5 culleretes de postres de colorant en gel Per a mesurar culleretes i culleres utilitzeu els medidors oficials, de tbsp (table spoon): cullera de sopa i tsp (tea spoon): cullera de tè. Fem el pa de pessic pel Red Velvet, 1.- Barregem els sòlits: La farina, el llevat, la sal, i el cacao en pols. I reservem. 2.- Barregem el sucre, amb l’oli, el vinagre i l’essència de vainilla. Un cop ben batut hi afegim els ous, un a un, i batem de nou. 3.- A sobre de la barreja del sucre i de l’oli, hi aboquem la meitat dels sòlits, la farina. Ben barregem i hi afegim l’altre meitat. 4.- Hi afegim el colorant en gel. És important que sigui en gel, ja què els que he trobat al super i són líquits no tenyeixen prou. 5.- Enfornem a 150º amb ventilador, o 170 a dalt i abaix, durant 35 minuts. Hi posem l’escuradents per a comprobar que no s’enganxa si està cuit el treiem, sinó esperem uns minuts més. 6.- El deixem refredar completament. Cobertura: 150 gr de mantega tova 300 gr sucre llustre o glas 375 gr formatge crema tipus Philadelphia 2 culleretes de postres de vainilla 1.- batre la mantega amb el sucre. 2.- Afegir-hi el formatge crema 3.- Afergir-hi la vainilla 4.- Reservar a la nevera. Almíbar: Per a posar dins al pastís abans de la cobertura. 4 cullerades d’aigua 4 cullerades de sucre glas Bullir fins que espesseixi. i.... Molt Bon Red Velvet!!!! -------------------------------------------------------------------------------- Tema musical: Parisian Cafe Autor: Aaron Kenny Biblioteca de YouTube Studio -------------------------------------------------------------------------------- #RedVelvet #redvelvetrecipe #receptaredvelvet #receptapastísredvelvet #jaumecamprubi #jaumecamprubihom
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada