Rodanxes de Salmó al Forn amb Salsa de Taronja.Ingredients, - 2 rondanxes de Salmó - 1 taronja - Sal, pebre negre, - oli d’oliva Barrejar: - un polsim de Romaní - 1 cs soja - 1 cs mel - un pessic d’escates de xile torrat - suc de mitja taronja Per a la salsa: - 1 cs mantega - un pessic de pebre blanc - 1 cp de midó - i 100 ml d’aigua - una branca de romaní - taronja tallada a la sang - suc de mitja taronja - 1 cp sucre blanc - un pessic d’escates de xile torrat - sal Cuinem, 1.- Preparem les dues rodanxes de salmó. No gaire primes. 2.- Els hi treiem l’espina i les espines més petites i les lliguem. 3.- Tallem unes rodanxes de taronja i una pel mig. 4.- Barregem: suc de mitja taronja, una cullerada de salsa de soja, flocs de xili i mel, un polsim de romaní i pebre negre. 5.- Pintem el salmó, salat i pebrat amb aquesta barreja per les dues bandes amb el romaní. 6.- Posem oli en una plata d’enfornar i el salmó a sobre, i acabem de pintar-lo. 7.- Hi deixem el romaní, mitges rotllanes de la taronja a sobre, i tornem a pintar. 8.- Enfornem de 10 a 200º. Als deu minuts retirem del forn, pintem amb la salsa de la plata, i gratinem 5 minuts més. Fem la salsa: 9.- Ratllem la pell d’una taronja i la tallem a la sang i ho posem en una paella, amb la mantega, la branca de romaní, i suc de mitja taronja. Sal, pebre blanc, sucre blanc, flocs de xili, i midó diluït en 100 ml d’aigua. Fins que sigui cremós. Emplatem: 10.- Deslliguem el salmó i el posem la salsa al plat i el salmó a sobre. Opcionalment, podeu retirar la pell del salmó abans d’emplatar. ----------------------------------------------------------------- Tema musical: Heavently Autor: Aakash Gandhi Biblioteca de YouTube Studio ----------------------------------------------------------------- #Salmó #salmóalforn #salmósalsataronja #receptasalmosalsataronja #receptasalmoalforn #jaumecamprubi #jaumecamprubihom ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Rodanxes de Salmó al Forn amb Salsa de Taronja.Ingredients, - 2 rondanxes de Salmó - 1 taronja - Sal, pebre negre, - oli d’oliva Barrejar: - un polsim de Romaní - 1 cs soja - 1 cs mel - un pessic d’escates de xile torrat - suc de mitja taronja Per a la salsa: - 1 cs mantega - un pessic de pebre blanc - 1 cp de midó - i 100 ml d’aigua - una branca de romaní - taronja tallada a la sang - suc de mitja taronja - 1 cp sucre blanc - un pessic d’escates de xile torrat - sal Cuinem, 1.- Preparem les dues rodanxes de salmó. No gaire primes. 2.- Els hi treiem l’espina i les espines més petites i les lliguem. 3.- Tallem unes rodanxes de taronja i una pel mig. 4.- Barregem: suc de mitja taronja, una cullerada de salsa de soja, flocs de xili i mel, un polsim de romaní i pebre negre. 5.- Pintem el salmó, salat i pebrat amb aquesta barreja per les dues bandes amb el romaní. 6.- Posem oli en una plata d’enfornar i el salmó a sobre, i acabem de pintar-lo. 7.- Hi deixem el romaní, mitges rotllanes de la taronja a sobre, i tornem a pintar. 8.- Enfornem de 10 a 200º. Als deu minuts retirem del forn, pintem amb la salsa de la plata, i gratinem 5 minuts més. Fem la salsa: 9.- Ratllem la pell d’una taronja i la tallem a la sang i ho posem en una paella, amb la mantega, la branca de romaní, i suc de mitja taronja. Sal, pebre blanc, sucre blanc, flocs de xili, i midó diluït en 100 ml d’aigua. Fins que sigui cremós. Emplatem: 10.- Deslliguem el salmó i el posem la salsa al plat i el salmó a sobre. Opcionalment, podeu retirar la pell del salmó abans d’emplatar. ----------------------------------------------------------------- Tema musical: Heavently Autor: Aakash Gandhi Biblioteca de YouTube Studio ----------------------------------------------------------------- #Salmó #salmóalforn #salmósalsataronja #receptasalmosalsataronja #receptasalmoalforn #jaumecamprubi #jaumecamprubihom ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada