Coca o Pastís de Farina de Cigrons i de Fajol, de Carbassa, bròquil i Ceba.Ingredients, 300 ml d’aigua 1 bróccoli 1 ceba vermella 2 grans d’all 100 gr de farina de cigrons 100 gr de farina de fajol 1 cullerada de llevat de pastissos Oli d’oliva 1 cullereta de pebre vermell fumat ½ cullereta de pebre negre ½ cullereta de comí mòlt 300 gr de polpa de carbassa 1 branca de romaní sal al gust Xile o pebre picant al gust. Orenga 1.- Per preparar una massa que és líquida però força consistent. Col·loqueu en un bol les farines tamisades de cigró i de fajol, el llevat, el sucre i el pols de romaní i el pebre vermell. També hi posem el comí mòlt, la cúrcuma i el xile o pebre vermell picacant, això sí, l’ultim és opcional. I ho barregem. Tot seguit abocar-hi l’aigua i la sal. Tornar a barrejar. Deixar reposar-ho una hora. 2.- Pel farcit Pelar la carbassa i tallarla a daus petits. Coure els daus de la carbassa en una paella amb una mica d’oli. Tallar les floretes del bróccoli per la meitat, i coure-les al vapor. Coure la ceba vermella tallada en juliana en una paella amb dos grans d’all picats, i una branqueta de romaní. 3.- Anem a preparar per a enfornar En una plata de forn folrada amb paper vegetal per sota, o oliada i amb farina de blat de moro, repartim les floretes del bróccoli, i els daus de la carbassa, i la ceba en juliana, tots ja cuits. A sobre hi aboquem la barreja omplint tots els forats. Enfornem a 190º durant 25 minuts, i ho pintem amb oli d’oliva i ho gratinem 3 o 4 minuts més a 200º. Si ho voleu podeu posar-hi orenga per sobre, oliar una mica més i posar-hi més sal gruixuda per sobre. ----------------------------------------------------------------------------- Tema musical: Moonlight in Mexico Autor: Jimena Contreras Biblioteca de YouTube Studio --------------------------------------------- #cuinavegana #pastisfarinacigrofajolcarbasabroquil #cocafarinacigrofajol #cocavegana #pastisvega #jaumecamprubi #jaumecamprubihom #pastisvegetaria #cocavegetariana -------------------------------------------------------------------------------------------------------
Coca o Pastís de Farina de Cigrons i de Fajol, de Carbassa, bròquil i Ceba.Ingredients, 300 ml d’aigua 1 bróccoli 1 ceba vermella 2 grans d’all 100 gr de farina de cigrons 100 gr de farina de fajol 1 cullerada de llevat de pastissos Oli d’oliva 1 cullereta de pebre vermell fumat ½ cullereta de pebre negre ½ cullereta de comí mòlt 300 gr de polpa de carbassa 1 branca de romaní sal al gust Xile o pebre picant al gust. Orenga 1.- Per preparar una massa que és líquida però força consistent. Col·loqueu en un bol les farines tamisades de cigró i de fajol, el llevat, el sucre i el pols de romaní i el pebre vermell. També hi posem el comí mòlt, la cúrcuma i el xile o pebre vermell picacant, això sí, l’ultim és opcional. I ho barregem. Tot seguit abocar-hi l’aigua i la sal. Tornar a barrejar. Deixar reposar-ho una hora. 2.- Pel farcit Pelar la carbassa i tallarla a daus petits. Coure els daus de la carbassa en una paella amb una mica d’oli. Tallar les floretes del bróccoli per la meitat, i coure-les al vapor. Coure la ceba vermella tallada en juliana en una paella amb dos grans d’all picats, i una branqueta de romaní. 3.- Anem a preparar per a enfornar En una plata de forn folrada amb paper vegetal per sota, o oliada i amb farina de blat de moro, repartim les floretes del bróccoli, i els daus de la carbassa, i la ceba en juliana, tots ja cuits. A sobre hi aboquem la barreja omplint tots els forats. Enfornem a 190º durant 25 minuts, i ho pintem amb oli d’oliva i ho gratinem 3 o 4 minuts més a 200º. Si ho voleu podeu posar-hi orenga per sobre, oliar una mica més i posar-hi més sal gruixuda per sobre. ----------------------------------------------------------------------------- Tema musical: Moonlight in Mexico Autor: Jimena Contreras Biblioteca de YouTube Studio --------------------------------------------- #cuinavegana #pastisfarinacigrofajolcarbasabroquil #cocafarinacigrofajol #cocavegana #pastisvega #jaumecamprubi #jaumecamprubihom #pastisvegetaria #cocavegetariana -------------------------------------------------------------------------------------------------------
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada