Costelles de Porc al forn, amb Salsa de Barbacoa.Ingredients, - 2 Costellams de Porc Ral d’Avinyó - marinat sec amb: 1 cp pebre vermell fumat, 1 cp comí, 1cp sal, 1 cp pebre negre, 1 cp ceba, 1 cp sucre morè, ½ cp xili sec, 1 cp all - salsa barbacoa: 100 ml de ketchup 2 cullerades. sucre moreno o sucre moscovado fosc 2 cullerades de mel 1 culleradeta de farigola 1½ culleradetes de pebre vermell fumat 1 culleradeta d'all en pols ½ culleradeta de sal fina ½ culleradeta de pebre negre recent mòlt 2 cullerades. Vinagre de sidra de poma francès 1 cullerada. salsa de soja ½ culleradeta de flocs o pols de xili, es poden ometre Cuinem, 1.- Traiem la pell de les costelles, si la hi porten. 2.- Barregem tots els ingredients per a fer el marinat. 3.- Freguem les costelles amb el marinat sec i les deixem marinar de dues hores a un dia per l’altre, però treure de la nevera una estona abans d’enfornar per a que recuperin la temperatura ambient. 4.- Embolicar les costelles en paper vegetal de cuina i paper d’alumini per fora. (Posar primer paper vegetal i després paper d’alumini és la solució pels que no volen que l’alumini toqui els aliments durant la cocció.) 5.- Enfornar a 150º durant 3 hores. 6.- Treure del forn i deixar temperar. 7.- Pintem les costelles amb la salsa de barbacoa i les tornem a enfornar a 220º amb el gratinador. A mida que es vagin carmelitzant les tornem a pintar per les dues bandes, dues o tres vegades, fent capes de salsa barbacoa. Un cop ben caramelitzades les retirem. Com fer la Salsa Barbacoa, Molt senzill: tots els ingredients es barregen fins que el sucre es dissol i és una massa cohesionada. Si la fem quan posem les costelles al foc, les tindrem a la nevera més de dues hores, temps suficient per a que desprenguin tot el seu sabor. Llavors està llesta per a pintar les costelles. -------------------------------------------------------------------------------- Tema Musical: Dude, Where’s My Horse Autor: Nat Keefe with The Bow Ties Biblioteca de YouTube Studio -------------------------------------------------------------------------------- #costellamalforn #costellesalforn #costellesalfornambsalsabarbacoa #costellesbarbacoa #costellesfornbarbacoa #jaumecamprubi #jaumecamprubihom --------------------------------------------------------------------------------
Costelles de Porc al forn, amb Salsa de Barbacoa.Ingredients, - 2 Costellams de Porc Ral d’Avinyó - marinat sec amb: 1 cp pebre vermell fumat, 1 cp comí, 1cp sal, 1 cp pebre negre, 1 cp ceba, 1 cp sucre morè, ½ cp xili sec, 1 cp all - salsa barbacoa: 100 ml de ketchup 2 cullerades. sucre moreno o sucre moscovado fosc 2 cullerades de mel 1 culleradeta de farigola 1½ culleradetes de pebre vermell fumat 1 culleradeta d'all en pols ½ culleradeta de sal fina ½ culleradeta de pebre negre recent mòlt 2 cullerades. Vinagre de sidra de poma francès 1 cullerada. salsa de soja ½ culleradeta de flocs o pols de xili, es poden ometre Cuinem, 1.- Traiem la pell de les costelles, si la hi porten. 2.- Barregem tots els ingredients per a fer el marinat. 3.- Freguem les costelles amb el marinat sec i les deixem marinar de dues hores a un dia per l’altre, però treure de la nevera una estona abans d’enfornar per a que recuperin la temperatura ambient. 4.- Embolicar les costelles en paper vegetal de cuina i paper d’alumini per fora. (Posar primer paper vegetal i després paper d’alumini és la solució pels que no volen que l’alumini toqui els aliments durant la cocció.) 5.- Enfornar a 150º durant 3 hores. 6.- Treure del forn i deixar temperar. 7.- Pintem les costelles amb la salsa de barbacoa i les tornem a enfornar a 220º amb el gratinador. A mida que es vagin carmelitzant les tornem a pintar per les dues bandes, dues o tres vegades, fent capes de salsa barbacoa. Un cop ben caramelitzades les retirem. Com fer la Salsa Barbacoa, Molt senzill: tots els ingredients es barregen fins que el sucre es dissol i és una massa cohesionada. Si la fem quan posem les costelles al foc, les tindrem a la nevera més de dues hores, temps suficient per a que desprenguin tot el seu sabor. Llavors està llesta per a pintar les costelles. -------------------------------------------------------------------------------- Tema Musical: Dude, Where’s My Horse Autor: Nat Keefe with The Bow Ties Biblioteca de YouTube Studio -------------------------------------------------------------------------------- #costellamalforn #costellesalforn #costellesalfornambsalsabarbacoa #costellesbarbacoa #costellesfornbarbacoa #jaumecamprubi #jaumecamprubihom --------------------------------------------------------------------------------
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada