Gaspatxo groc, amb mango.Recepta per a quatre persones 1/2 k tomàquets grocs ( tomàquets grans pinya o petits sherry grocs) 120 gr pebrot groc (aprox., un pebrot groc) 120 gr cogombre pelat (aprox. Un cogombre no massa gran) 1 gran d’all gran, o dos de petits (o al gust) 25 gr d’Oli d’oliva verge 125 ml d’aigua mineral i si el voleu més líquid al final poseu-hi 125 ml més. 4 gr de sal, un pessic (o al gust) 30 ml vinagre de poma, o de Xerès blanc (una cullerada i mitja) mitja ceba tendra petita la molla de mitja llesca de pa de pagès del dia abans. Cuinem, 1.- Pelem i tallem els ingredients. 2.- Col.loquem tots els ingredients en una batedora i els triturarem. Sempre tastem i ajustem de sabor al nostre gust. 3.- Ho posem a la nevera unes hores. 4.- Muntem el plat. 5.- Guarnirem al nostre gust. Posem un fons de Gaspatxo i a sobre hi posem uns quarts de tomàquets grocs Sherry, unes fulles verdes de trèvol, i finalment alguna flor comestible groga. També hi podeu posar uns daus torrats de pa i alguna verdura picada. Sempre al vostre gust. ----------------------------------------------------------------- Tema musical: Family Album Autor: Magic In The Other Biblioteca de YouTube Studio ----------------------------------------------------------------- #gaspatxo #gaspatxogroc #gaspatxoambmango #gaspatxodemango #elmillorgaspatxo #receptagaspatxo #receptagaspatxogroc #jaumecamprubi #jaumecamprubihom #jaumecamprubigourmet ------------------------------------------------------------------
Gaspatxo groc, amb mango.Recepta per a quatre persones 1/2 k tomàquets grocs ( tomàquets grans pinya o petits sherry grocs) 120 gr pebrot groc (aprox., un pebrot groc) 120 gr cogombre pelat (aprox. Un cogombre no massa gran) 1 gran d’all gran, o dos de petits (o al gust) 25 gr d’Oli d’oliva verge 125 ml d’aigua mineral i si el voleu més líquid al final poseu-hi 125 ml més. 4 gr de sal, un pessic (o al gust) 30 ml vinagre de poma, o de Xerès blanc (una cullerada i mitja) mitja ceba tendra petita la molla de mitja llesca de pa de pagès del dia abans. Cuinem, 1.- Pelem i tallem els ingredients. 2.- Col.loquem tots els ingredients en una batedora i els triturarem. Sempre tastem i ajustem de sabor al nostre gust. 3.- Ho posem a la nevera unes hores. 4.- Muntem el plat. 5.- Guarnirem al nostre gust. Posem un fons de Gaspatxo i a sobre hi posem uns quarts de tomàquets grocs Sherry, unes fulles verdes de trèvol, i finalment alguna flor comestible groga. També hi podeu posar uns daus torrats de pa i alguna verdura picada. Sempre al vostre gust. ----------------------------------------------------------------- Tema musical: Family Album Autor: Magic In The Other Biblioteca de YouTube Studio ----------------------------------------------------------------- #gaspatxo #gaspatxogroc #gaspatxoambmango #gaspatxodemango #elmillorgaspatxo #receptagaspatxo #receptagaspatxogroc #jaumecamprubi #jaumecamprubihom #jaumecamprubigourmet ------------------------------------------------------------------
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada