Pastís de Poma invisible. Ingredients, 3 pomes golden 3 ous 120 gr sucre (blanc o integral, al gust) 200 gr farina 100 gr mantega o ghee 3/4 sobre llevat sal vainilla aroma de flor de taronja o (pell ratllanda) sucre glas i ametlles laminades o en palets 180º, 40 a 45 minuts, motlle de 18 cms Cuinem, - Pelem les pomes i les ratllem. - Les posem en un bol i les introduïm 5 minuts al microones. - Barrregem els ous muntats amb el sucre i la vainilla, i batem. - Afegim la mantega fosa, i batem de nou. - afegim la farina tamisada i el llevat, l’aroma de la flor de la taronja o pel ratllada de taronja. - Escórrer-les en un colador, apretant-les per a deixar anar el suc. - Barrejar les pomes escorregudes amb la crema. - Abocar en un motlle de 18 cm - Coure a 180º de 40 a 45 minuts, o fins que l’escuradents surti net. - Reixeta del mig, forn de dalt i de baix. - Treure del forn i quan encara estigui calent, abocar-hi el suc de la poma - Posar-hi ametlles laminades o en bastonets per sobre i sucre perlat o sucre glas. ---------------------------------------------------------------- Tema musical: Maryandra’s Waltx Autor: Jesse Gallagher Biblioteca de YouTube Studio ---------------------------------------------------------------- #pastisdepoma #pastispomainvisible #pastispomaratllada #jaumecamprubi #jaumecamprubihom ----------------------------------------------------------------
Pastís de Poma invisible. Ingredients, 3 pomes golden 3 ous 120 gr sucre (blanc o integral, al gust) 200 gr farina 100 gr mantega o ghee 3/4 sobre llevat sal vainilla aroma de flor de taronja o (pell ratllanda) sucre glas i ametlles laminades o en palets 180º, 40 a 45 minuts, motlle de 18 cms Cuinem, - Pelem les pomes i les ratllem. - Les posem en un bol i les introduïm 5 minuts al microones. - Barrregem els ous muntats amb el sucre i la vainilla, i batem. - Afegim la mantega fosa, i batem de nou. - afegim la farina tamisada i el llevat, l’aroma de la flor de la taronja o pel ratllada de taronja. - Escórrer-les en un colador, apretant-les per a deixar anar el suc. - Barrejar les pomes escorregudes amb la crema. - Abocar en un motlle de 18 cm - Coure a 180º de 40 a 45 minuts, o fins que l’escuradents surti net. - Reixeta del mig, forn de dalt i de baix. - Treure del forn i quan encara estigui calent, abocar-hi el suc de la poma - Posar-hi ametlles laminades o en bastonets per sobre i sucre perlat o sucre glas. ---------------------------------------------------------------- Tema musical: Maryandra’s Waltx Autor: Jesse Gallagher Biblioteca de YouTube Studio ---------------------------------------------------------------- #pastisdepoma #pastispomainvisible #pastispomaratllada #jaumecamprubi #jaumecamprubihom ----------------------------------------------------------------
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada