Pollastre a la TaronjaIngredients, • 8 contracuixes o 4 pits de pollastre • El suc de 3 taronges • 2 cullerades de ratlladura de taronja • 2 cullerades de salsa de soja o vermout blanc • 3 cullerades de mel • 3 grans d'all, ratllat • 2 dits de gingebre fresc, ratllat • 2 cullerades d'oli d'oliva • Sal i pebre al gust • Llavors de sèsam torrat i coriandre fresc S’acompanya d’arròs basmati. També es pot acompanyar d’uns xampinyons i cebeta tendra. Instruccions: 1.- Ratllem la pell de les dues taronges. 2.- Fem suc de les dues taronges més una altra, tres taronges. Però si són poc sucoses o petites més. 3.- Ratllem els dos dits de gingebre. 4.- Ratllem els tres alls. 5.- En un bol hi posem el suc de les taronges, la ratlladura de taronja, la salsa de soja o vermout blanc, la mel, l'all ratllat, i el gingebre ratllat. 6.- Pulim el pollastre de greix, el sal-pebrem y el fregim en una cassola amb un parell de cullerades d’oli. L’enrosssim a foc mig, mitjà alt, per ambdós costats. 7.- Afegim la barreja de la taronja a la cassola i quan arranqui el bull abaixem el foc, que faci la xup-xup, i ho tapem. Ho tindrem 25 minuts tapat. Tombant el pollastre un parell de vegades. 8.- I ho tindrem 5 minuts més destapat, a foc fort, per a que es redueixi la salsa. Servim el pollastre i li espolsem llavors de sèsam torrat i coriandre fresc picat per sobre. L’acompanyem amb arròs basmati i xampinyons ben torrats amb ceba tendra. ------------------------------------------------------------------------------------- #pollastrealataronja #contracuixesalataronja #pollastresalsataronja #jaumecamprubi #pollastretaronasalsasoja #polastretaronjavermout #jaumecamprubihom #pollastrealvermout #pollastrealvermut -------------------------------------------------------------------------------------
Pollastre a la TaronjaIngredients, • 8 contracuixes o 4 pits de pollastre • El suc de 3 taronges • 2 cullerades de ratlladura de taronja • 2 cullerades de salsa de soja o vermout blanc • 3 cullerades de mel • 3 grans d'all, ratllat • 2 dits de gingebre fresc, ratllat • 2 cullerades d'oli d'oliva • Sal i pebre al gust • Llavors de sèsam torrat i coriandre fresc S’acompanya d’arròs basmati. També es pot acompanyar d’uns xampinyons i cebeta tendra. Instruccions: 1.- Ratllem la pell de les dues taronges. 2.- Fem suc de les dues taronges més una altra, tres taronges. Però si són poc sucoses o petites més. 3.- Ratllem els dos dits de gingebre. 4.- Ratllem els tres alls. 5.- En un bol hi posem el suc de les taronges, la ratlladura de taronja, la salsa de soja o vermout blanc, la mel, l'all ratllat, i el gingebre ratllat. 6.- Pulim el pollastre de greix, el sal-pebrem y el fregim en una cassola amb un parell de cullerades d’oli. L’enrosssim a foc mig, mitjà alt, per ambdós costats. 7.- Afegim la barreja de la taronja a la cassola i quan arranqui el bull abaixem el foc, que faci la xup-xup, i ho tapem. Ho tindrem 25 minuts tapat. Tombant el pollastre un parell de vegades. 8.- I ho tindrem 5 minuts més destapat, a foc fort, per a que es redueixi la salsa. Servim el pollastre i li espolsem llavors de sèsam torrat i coriandre fresc picat per sobre. L’acompanyem amb arròs basmati i xampinyons ben torrats amb ceba tendra. ------------------------------------------------------------------------------------- #pollastrealataronja #contracuixesalataronja #pollastresalsataronja #jaumecamprubi #pollastretaronasalsasoja #polastretaronjavermout #jaumecamprubihom #pollastrealvermout #pollastrealvermut -------------------------------------------------------------------------------------
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada