Gaspatxo de meló -Ingredients 1 kilo de meló 1 o 2 grans d'all, al gust. 120 gr de ceba tendra 70 gr de pebrot verd italià 120 gr de cogombre només la part blanca 40 ml vinagre de poma de 15 a 20 gr de pa de motlle (mitja llesca aprox) 70 ml d'oli d'oliva verge extra sal Pebre negre mòlt ------------------------------------------------------ - Pelem el meló, en fem talls i retirem les llavors. I el tallem a daus. - Tallem el pebrot verd italià i en fem daus, sense llavors, i el pesem, uns 70 gr. - Tallem el cogombre, li retirem les llavors, i en fem daus, i el pesem, uns 120 gr. - Treiem la costra del pa i en fem talls, i pesem la molla, uns 15 o 20 gr. - Mesurem 70 ml d’oli d’oliva verge. - Tallem i pesem una ceba tendra, uns 120 gr. - Tallem un o dos grans d’all. - Mesurem 40 ml de vinagre de poma. - 6 Fulles d’alfàbrega. - un pessic de pebre negre. - un pessic de sal, al gust. Posem tots els ingredients a la batedora i ho triturem tot plegat. Acompanyem uns retalls del pernil i un rajolí d’oli d’oliva verge per sobre. Si el volem més líquid hi afegim una mica d’aigua mineral ben gelada. Si el volem més espès, una mica més de molla de pa. Tastem i ajustem de sal i pebre. -------------------------------------------- tema musical: Diversion en la distancia Autor: Jovenes viejos Biblioteca de YouTube Studio ----------------------------------------------- #gaspatxodemelo #receptagaspatxodemelo #sopafredademelo #sopafreda #jaumecamprubi #jaumecamprubihom #jaumecamprubigourmet #gaspatxo #gazpachomelon #gaspachomelon ------------------------------------------------
Gaspatxo de meló -Ingredients 1 kilo de meló 1 o 2 grans d'all, al gust. 120 gr de ceba tendra 70 gr de pebrot verd italià 120 gr de cogombre només la part blanca 40 ml vinagre de poma de 15 a 20 gr de pa de motlle (mitja llesca aprox) 70 ml d'oli d'oliva verge extra sal Pebre negre mòlt ------------------------------------------------------ - Pelem el meló, en fem talls i retirem les llavors. I el tallem a daus. - Tallem el pebrot verd italià i en fem daus, sense llavors, i el pesem, uns 70 gr. - Tallem el cogombre, li retirem les llavors, i en fem daus, i el pesem, uns 120 gr. - Treiem la costra del pa i en fem talls, i pesem la molla, uns 15 o 20 gr. - Mesurem 70 ml d’oli d’oliva verge. - Tallem i pesem una ceba tendra, uns 120 gr. - Tallem un o dos grans d’all. - Mesurem 40 ml de vinagre de poma. - 6 Fulles d’alfàbrega. - un pessic de pebre negre. - un pessic de sal, al gust. Posem tots els ingredients a la batedora i ho triturem tot plegat. Acompanyem uns retalls del pernil i un rajolí d’oli d’oliva verge per sobre. Si el volem més líquid hi afegim una mica d’aigua mineral ben gelada. Si el volem més espès, una mica més de molla de pa. Tastem i ajustem de sal i pebre. -------------------------------------------- tema musical: Diversion en la distancia Autor: Jovenes viejos Biblioteca de YouTube Studio ----------------------------------------------- #gaspatxodemelo #receptagaspatxodemelo #sopafredademelo #sopafreda #jaumecamprubi #jaumecamprubihom #jaumecamprubigourmet #gaspatxo #gazpachomelon #gaspachomelon ------------------------------------------------
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada