Cargols arrebossats - o bunyols de cargols.Ingredients, - ½ kilo de cargolsecològics, ja dejunats. -Per a l’arrebossat: 100 gr farina 80 ml de cervesa 1 ou gran o dos de petits 1 cullerada de pebre negre 2 cullerades de julivert fresc picat 2 grans d'all picats 1 culleradeta de pebre vermell picant o xile (opcional) ½ cullereta de llevat o gasificant sal al gust i oli vegetal per a fregir-los. Cuinem, 1.- Comprar cargols ecològics, ja dejunats. 2.- Netejar els cargols amb aigua freda diverses vegades. 3.- Enganyar els cargols: Posar-los en una cassola en aigua freda, i quan comencin a sortir de la closca, encenem el foc al màxim, fins que arrenqui el bull. Els passem per aigua freda i els escorrem. 4.- Retirem els cargols de les closques, un a un. 5.- Per l’arrebossat: 100 gr de farina, 100 ml de cervesa, un ou, ½ cp llevat o gasificant i sal. Ho barregem tot menys la cervesa i el llevat que els posarem en l’últim moment. 6.- Enfarinem els cargols i els arrebossem amb la crema i els posem a fregir amb oli vegetal com si fóssin calamars. (Si voleu fer bunyols els heu de picar i barrejar amb la crema). 7.- Servim. Acompanyem d’un all i oli. ------------------------------------------------------------------------------------- #cargolsarrebossats #bunyolsdecargols #croquetesdecargols #jaumecamprubi #jaumecamprubihom #jaumecamprubigourmet #cargolsfetsacasa #cargolsarrebossatssenseclosca #elsmillorscargols ------------------------------------------ Tema musical: El Penultimo Baile Autor: Jovenes Viejos Biblioteca de YouTube Studio ------------------------------------------
Cargols arrebossats - o bunyols de cargols.Ingredients, - ½ kilo de cargolsecològics, ja dejunats. -Per a l’arrebossat: 100 gr farina 80 ml de cervesa 1 ou gran o dos de petits 1 cullerada de pebre negre 2 cullerades de julivert fresc picat 2 grans d'all picats 1 culleradeta de pebre vermell picant o xile (opcional) ½ cullereta de llevat o gasificant sal al gust i oli vegetal per a fregir-los. Cuinem, 1.- Comprar cargols ecològics, ja dejunats. 2.- Netejar els cargols amb aigua freda diverses vegades. 3.- Enganyar els cargols: Posar-los en una cassola en aigua freda, i quan comencin a sortir de la closca, encenem el foc al màxim, fins que arrenqui el bull. Els passem per aigua freda i els escorrem. 4.- Retirem els cargols de les closques, un a un. 5.- Per l’arrebossat: 100 gr de farina, 100 ml de cervesa, un ou, ½ cp llevat o gasificant i sal. Ho barregem tot menys la cervesa i el llevat que els posarem en l’últim moment. 6.- Enfarinem els cargols i els arrebossem amb la crema i els posem a fregir amb oli vegetal com si fóssin calamars. (Si voleu fer bunyols els heu de picar i barrejar amb la crema). 7.- Servim. Acompanyem d’un all i oli. ------------------------------------------------------------------------------------- #cargolsarrebossats #bunyolsdecargols #croquetesdecargols #jaumecamprubi #jaumecamprubihom #jaumecamprubigourmet #cargolsfetsacasa #cargolsarrebossatssenseclosca #elsmillorscargols ------------------------------------------ Tema musical: El Penultimo Baile Autor: Jovenes Viejos Biblioteca de YouTube Studio ------------------------------------------
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada