Cargols a la llauna, al forn de casaIngredients, 500 gr de Cargols oli d’oliva verge 3 grans d’all un bon raig de Brandi un manat de julivert fresc Pebre negre mòlt al moment. Farigola i romaní mòlts. Sal al gust all i oli per a acompanyar 1.- Comprar cargols ecològics, ja dejunats. 2.- Posem el forn a 180º. Calor a baix. 3.- Netegem els cargols passant-los per aigua. 4.- Posem una capa fina de sal sobre la llauna. 5.- A sobre hi col.loquem els cargols, amb el forat a dalt. 6.- Els salem i pebrem al gust. 7.- Posem l’oli sobre els cargols. 8.- Ho fornegem durant 20 minuts. 9.- Mentrestant, piquem l’all i el julivert, i fem l’all i oli. 10.- Passats els 20 minuts retirem la llauna del forn i hi posem el brandi, i el flambegem, i els hi posem el julivert i l’all, durant 5 minuts més, o fins que creiem que estiguin fets. 11.- Servim acompanyant-ho d’all i oli, o vinagreta o salsa picant. All i oli: all, sal i oli. Si costa lligar afegir un rovell d’ou. Vinagreta: 3 parts d’oli d’oliva, 1 part de vinagre, pebre nebre, pebre vermell, julivert i sal. Vinagreta de tomàquet: 1 tomàquet sense pell, 1 part de vinagre, 3 parts d’oli, pebre negre, julivert, sal i all picat. ----------------------------------------------------------------------------------- Tema musical: Mas Basico Cabron Autor: Jovenes Viejos Biblioteca de YouTube Studio ------------------------------------------------------------------------------------ #cargolsalallauna#cargolsalforn #cargolsalfoc #cargolsalabarbacoa #elsmillorscargolsalallauna #jaumecamprubi #jaumecamprubihom #jaumecamprubigourmet #cargolsalforndecasa #cargolsalforn ------------------------------------------------------------------------------------
Cargols a la llauna, al forn de casaIngredients, 500 gr de Cargols oli d’oliva verge 3 grans d’all un bon raig de Brandi un manat de julivert fresc Pebre negre mòlt al moment. Farigola i romaní mòlts. Sal al gust all i oli per a acompanyar 1.- Comprar cargols ecològics, ja dejunats. 2.- Posem el forn a 180º. Calor a baix. 3.- Netegem els cargols passant-los per aigua. 4.- Posem una capa fina de sal sobre la llauna. 5.- A sobre hi col.loquem els cargols, amb el forat a dalt. 6.- Els salem i pebrem al gust. 7.- Posem l’oli sobre els cargols. 8.- Ho fornegem durant 20 minuts. 9.- Mentrestant, piquem l’all i el julivert, i fem l’all i oli. 10.- Passats els 20 minuts retirem la llauna del forn i hi posem el brandi, i el flambegem, i els hi posem el julivert i l’all, durant 5 minuts més, o fins que creiem que estiguin fets. 11.- Servim acompanyant-ho d’all i oli, o vinagreta o salsa picant. All i oli: all, sal i oli. Si costa lligar afegir un rovell d’ou. Vinagreta: 3 parts d’oli d’oliva, 1 part de vinagre, pebre nebre, pebre vermell, julivert i sal. Vinagreta de tomàquet: 1 tomàquet sense pell, 1 part de vinagre, 3 parts d’oli, pebre negre, julivert, sal i all picat. ----------------------------------------------------------------------------------- Tema musical: Mas Basico Cabron Autor: Jovenes Viejos Biblioteca de YouTube Studio ------------------------------------------------------------------------------------ #cargolsalallauna#cargolsalforn #cargolsalfoc #cargolsalabarbacoa #elsmillorscargolsalallauna #jaumecamprubi #jaumecamprubihom #jaumecamprubigourmet #cargolsalforndecasa #cargolsalforn ------------------------------------------------------------------------------------
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada