El Pijama - Les Postres -Avui tornem al temps del record. 1951-1970-1980-2024 Ingredients: un flam d’ou nata montada gelat de vainilla una rodanxa de pinya en almívar una meitat d’un préssec en almívar cireres confitades Una galeta què podia ésser: un carquinyoli, un vano o una neula. Originalment es feien amb pinya i préssec amb almíbar, però avui dia, la cuina es fa amb productes frescos si són de temporada, i sobretot de proximitat. Fem les postres: L’original: Un flam d’ou, una bola de gelat de vainilla, una bola de nata montada, una rodanxa de piña en almívar, mig préssec en almívar i una cirereta confitada. S’acompanyava d’una galeta que podia ésser un carquinyoli, una vano o una neula. Nosaltres que farem? Un flam d’ou, dos mitges rodanxes de pinya natural entrecreuades, mig préssec natural escaldat, un dau de gelat, una cullerada de nata muntada, uns gerds, unes serradures de Crumble, unes fulles de menta, i unes flors. Ingredients, Per a quatre persones, 0,5 l llet sencera (flam) 75 gr de sucre (flam) 4 ous (flam) 1 branca canyella (flam) 1 pell de llimona (flam) 50 gr sucre (caramel) 1 o 2 cullerades d’aigua (caramel) 35 gr sucre blanc (crumble) 35 gr sucre morè (crumble) 50 gr mantega freda (crumble) 100 de farina (crumble) 1 cullereta de canyella (crumble) 40 gr de sucre (pasta de cigarret) 40 gr farina (pasta de cigarret) 40 gr de mantega fosa (pasta cigarret) 50 gr de clara d’ou (pasta de cigarret) 200 gr de nata per a muntar 200 gr Gelat de Vainilla. pinya fresca o en almívar préssec eb almívar cireres fresques o confitades gerds i galetes: carquinyoli, o vano, o neula. Però a l’actual hi posarem Crumble. Un cop tenim tots els ingredients, només hem de muntar el plat. --------------------------------------------------------------------------------------- #postrespijama #elpijama #pijamabarcelona #pijamapostrescatalans #jaumecamprubi #jaumecamprubihom #jaumecamprubigourmet #postresdelsanyssetanta #postresdelsanysvuitanta #pijama1951 #pijama
El Pijama - Les Postres -Avui tornem al temps del record. 1951-1970-1980-2024 Ingredients: un flam d’ou nata montada gelat de vainilla una rodanxa de pinya en almívar una meitat d’un préssec en almívar cireres confitades Una galeta què podia ésser: un carquinyoli, un vano o una neula. Originalment es feien amb pinya i préssec amb almíbar, però avui dia, la cuina es fa amb productes frescos si són de temporada, i sobretot de proximitat. Fem les postres: L’original: Un flam d’ou, una bola de gelat de vainilla, una bola de nata montada, una rodanxa de piña en almívar, mig préssec en almívar i una cirereta confitada. S’acompanyava d’una galeta que podia ésser un carquinyoli, una vano o una neula. Nosaltres que farem? Un flam d’ou, dos mitges rodanxes de pinya natural entrecreuades, mig préssec natural escaldat, un dau de gelat, una cullerada de nata muntada, uns gerds, unes serradures de Crumble, unes fulles de menta, i unes flors. Ingredients, Per a quatre persones, 0,5 l llet sencera (flam) 75 gr de sucre (flam) 4 ous (flam) 1 branca canyella (flam) 1 pell de llimona (flam) 50 gr sucre (caramel) 1 o 2 cullerades d’aigua (caramel) 35 gr sucre blanc (crumble) 35 gr sucre morè (crumble) 50 gr mantega freda (crumble) 100 de farina (crumble) 1 cullereta de canyella (crumble) 40 gr de sucre (pasta de cigarret) 40 gr farina (pasta de cigarret) 40 gr de mantega fosa (pasta cigarret) 50 gr de clara d’ou (pasta de cigarret) 200 gr de nata per a muntar 200 gr Gelat de Vainilla. pinya fresca o en almívar préssec eb almívar cireres fresques o confitades gerds i galetes: carquinyoli, o vano, o neula. Però a l’actual hi posarem Crumble. Un cop tenim tots els ingredients, només hem de muntar el plat. --------------------------------------------------------------------------------------- #postrespijama #elpijama #pijamabarcelona #pijamapostrescatalans #jaumecamprubi #jaumecamprubihom #jaumecamprubigourmet #postresdelsanyssetanta #postresdelsanysvuitanta #pijama1951 #pijama
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada